A nemrég aranyérműtéten átesett Pataky Attila felült a liberálisokat szidó vonatra és egy antiszemita utalásokkal tűzdelt „dalt” írt minden bajok okozóiról.

Sajnos a LIBERÓTÁK (Liberális idióták) meglehetősen nehezen értékelhető irodalmi alkotásként, mert a kín rímek világában fogant, illetve a szélsőjobbos Facebook-kommentelők által használt nyelvezetben íródott. Az első négy sort akár kormánykritikaként is értékelhetjük:

Liberális szenny ömlik
Mindenütt a Csatornákból,
Elfedve az igazságot
Éltetve a hazugságot.

Ha itt Atis az összes létező tv-t vagy rádiót hazugsággal vádolja, nem tudni mit szólnak majd ehhez a közpénzből kitömött Vajna-, vagy a Habony-műveknél...

A következő versszak reménytelenséget sugároz, mert felszólítja a liberálisokat, hogy mutassák meg magukat. Itt feltehetjük a kérdést, hogy ha nem is tudja kik azok, akkor hogy írhat róluk? Hogy ismerheti őket? Csak nem? Attila! Te is?

De vége van már, vége
Az álarcos bálnak,
Mutassátok magatokat,
Mutassátok a világnak.

A végére Pataky beindul, mint az MSZP-kongresszusra tévedt békemenetes és tömeges halállal kínálja meg őket, kvázi a megsemmisítésüket vázolja fel:

Fizetni fogtok mindenért
Életek ezerével,
Csak az történik veletek,
Amit megérdemeltek.

Ha eddig nem lett volna tiszta, hogy kikre gondol az EDDA frontembere, akkor a refrénből kitűnik:

„A Sorstalanság is egy sors Liberóta módra” – nehéz nem kihallani belőle a Kertész-mű címét és hogy kikre gondol: a zsidókra. (Na meg az MTK-sok kapták meg évekig az „irodalomban jártas” szurkolóktól a sorstalanok rigmust.) A refrén végén még rátesz egy lapáttal: "Ez a fajta bármire képes".

Fajta. Nem tudjuk, hogy az aranyérműtétnél varrtak-e össze-vissza valamit, az altatásnál használt cucc okozott-e mellékhatásokat, esetleg az UFO-k megint elvitték és megpiszkálták Pataky operációs rendszerét, de a jelek szerint valami végleg elpattant a művésznél.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Szarul sikerült ez az aranyér műtét, fordítva fektették fel a műtőasztalra, vagy az aranyerét "meghekkelték" az ufók !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Mi van a hitelével? Eddig a krv nagy hitel miatt rinyált. Csőd+vége a dalnak+stb.
Aztán ufókkal robbantot, de a hitel azzal mi van?
Dr plágium
@Fradigege: Azt már elintézték :) tudod közel nyalt a tűzhöz...
nevemnick
Ez a szerencsétlen már teljesen lement kutyába. Ezért ajánlom neki a televízióban sűrűn reklámozott kutyapelenkát. Abba nyugodtan üríthet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.