Pedig a kastélypark védett. Ismeretlen tettes ellen eljárás indult. A Népszabadság egyik olvasója szólt a lapnak, hogy fairtás kezdődött a turai kastély védett parkjában. A kastély nemrég új tulajdonoshoz került, a vevőket az önkormányzatnál Tiborcz István korábbi üzlettársa, Hamar Endre ügyvédi irodája képviselte, a vevőcég anyavállalatának bejegyzésekor pedig maga Tiborcz fizette a 100 ezer forintos illetéket. A TRA Real Estates Kft. a kastéllyal együtt megszerezte az épülethez tartozó 10 hektáros parkot is. A Népszabadság úgy tudja, hogy idén januárban nagyszabású felújítás kezdődött az önkormányzati védelem alá vett parkban, ahol 127 lajstromba vett fa áll. Az ügyben feljelentés alapján eljárás is indult ismeretlen tettes ellen.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Hihetetlenül szemét megoldás, az egy szép kastély park volt, többször jártunk ott a családdal, most a ,,fanyűvő,, ezt is tönkreteszi!!! Igaz a más tulajdonát is kivágták minden következmény nélkül, Pesten meg évekre elítéltek egy hajléktalant egy ellopott paplan végett!!!
verum
Az "ismeretlen tettesek" a pusztítás katonái.
human
@papa.49: Van ahol helikopterrel kaptak el egy családot amint fát lopott. Érted, helikopterrel. De Tiborcot minden bizonyíték ellenére a mai napig nem vette elő a rendőrsé a falopással kapcsolatban.
tenyek.hu/tenyek/162037_helikopter_keresi_a_fatolvajokat.html
www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozrendvedelem/legbol-le-kapott-fatolvaj
papa.49
Biztos ott ahol a tiborc lakik nincs helikopter, meg különben is ,,védett vad,,...
human
@papa.49: Az, de ahogy szaporodik az Orbán család gyanítom megvonják a védett státuszt és bevezetik a vadászidényt.
papa.49
@human: A kérdés kik lesznek a vadászok, mert az a lényeg???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.