Pénteken eredetileg csak egy gyors kontrollra érkezett a kórházba Rékasi Károly, azt hitte, súlyos motorbalesete után arról tárgyalhat orvosával, hogy mikor veszik ki a sérült lábát összetartó csavarokat és fémlemezt – írja a Bors

Nem forrnak össze Rékasi csontjai, újabb műtétre szorul

Az orvos azonban rossz hírt közölt vele: a csavarokat ugyan kiveszik, de csak azért, hogy újakat tegyenek be a helyére. A színészt kedden újra meg kell műteni, a csontjai ugyanis nem forrtak össze.

A baleset óta erős fájdalmaim vannak, az előadásaimat és a forgatásokat is csak fájdalomcsillapítókkal tudtam végigcsinálni. Úgynevezett romos törés keletkezett a lábamban, akkora a hiány két csontrész között, hogy önmagától a szervezetem nem képes visszanöveszteni. Jövő héten újra felnyitják a combomat. A fémeket kicserélik, és csontforgácsot is tesznek be a hiány helyére, hogy az ösztönözze a csont növekedését

– mondta a lapnak a színész, aki hangsúlyozta: a terheléshez ennek semmi köze, vagy ahhoz, hogy eleinte nem tartotta be szigorúan az orvosi utasításokat.

Rékasi azt mondja, annyira megijesztette az újabb műtét híre, hogy meg sem jegyezte, orvosa mit mondott, mikor forgathat újra.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Pontosan az okozta, hogy nem tartotta be az orvos utasításait...
varrólány
@papa.49: Bármennyire is nehéz ehhez bizony idő kell , nem lehet nagylánykodni, meg nagylegénykedni . Még így sem lesz ugyanolyan mint előtte volt !
csigabiguli
"..a terheléshez ennek semmi köze.." Persze mert a combodat soha nem terheli semmi, és még orvos is lettél közben. B@rom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.