Jövő hét elején sok helyen már szeles lesz az idő és bármikor érkezhet eső. A hét közepén pedig egyenesen leszakad az ég: szerdán 11 mm csapadék is eshet – írja az idokep.hu. A meteorológiai oldal előrejelzése szerint szerdán akár még hóval is találkozhatunk.

Szerdán egy mediterrán ciklon következtében országszerte számíthatunk csapadékra, többfelé jelentős mennyiségű eső is eshet. Az érkező hidegebb levegő hatására a Dunántúlon havas eső, akár havazás is előfordulhat. Szeles marad az idő.

A hosszú távú előrejelzés sem kecsegtet sok jóval: a hónap további részében is 10-15 fok közötti hőmérsékletre, sok esőre számíthatunk. Viszont időnként kibújik a nap és nem megy fagypont alá a hőmérséklet még éjszaka sem.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
@sokanvagyunk: ne adj nekik ötletet...még a végén kihírdetik..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@bra048: A legkevesebb a nyári 40 fok, az ember bekapcsolja a klímát, vagy fejest ugrik a medencébe. A vírusok miatt fogunk meghalni, és ez nem kifizetődő spórolás senkinek.
bra048
@enslaved: Szerintem nagyon sok virus elleni szer van. Azt kell szedni, A hőgutától jobban félek, mert az ellen én nem találtam meg az ellenszeremet. (Talán ön orvos, vagy természetgyógyász ?)
enslaved
@bra048: Egyik sem, én üzletember vagyok. A családban viszont van két immunológus, ebből egyikük az MTA doktora, és tüdőrák kutatással foglalkozik főleg. Sajnos elég rossz előjeleket jósoltak a vírusokkal kapcsolatosan, ha az időjárás ilyen ütemben változik. Hőguta ellen pedig a legjobb megoldások amiket le is írtam, ha ezek nincsenek meg otthon, akkor a hideg vizes borogatás, és nem menni ki a tűző napra.
pbalage
@enslaved: a lekszuszról is mesélj, azok a legjobb részek a sztoriban. Hány lóerős, miért a legjobb, ha van masszázs funkció is az ülésben, azok nagyon szórakoztatóak...
A rákot tudom hogy utálod, csak az asszony szereti, arról nem kell infó, de az automata pigpongadalógép dolgai még jöhetnek olyan cukker...
enslaved
@pbalage: Értelmetlen amiket ideböfögtél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.