A Negyedik köztársaság (4K!) párt honlapján megjelent fénykép szerint valaki feladott 0,42 gramm marihuánát az ismert jobboldali publicistának.

Az újságírónak egy levelet is csatoltak a következő szöveggel:

 Több százezer dokumentált eset bizonyítja, hogy kiválóan kezeli a migrént. A békésebb hangvételű cikkek reményében, a Füvesember.”

Valószínűleg azért Bayernek címezték a levelet, mert a publicista keményen kritizálta a kábítószer-fogyasztókat a héten megjelent cikkében. A szerzőt az háborította fel, hogy két kismama kórházba került, miután dizájnerdrogot fogyasztottak. 

A 4k! szerint Magyarországon is eljött az ideje a marihuána és a belőle készült gyógyszerek orvosi célú legalizációjának. Mint írják, környezetünkben Németországban, Ausztriában és Csehországban is legális az orvosi marihuána, és már Romániában és Macedóniában is komolyan foglalkoznak a kérdéssel.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Feladó: Kijaf@szomdajcstompika
Európa dealer Brüsszel...azt ugysem cenzurázzák
mert egy szinten vannak ( értelmileg )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@wagabund: Régi mondás, két dolog ami fölösleges, a pápa pöcse, meg az apáca csöcse... mára ez sem igaz, mármint, hogy "két dolog", mert fölösleges a 4k, Klik, TEK, BKK, meg egyéb száz, mit tudom én minek nevezett pénz mosó szervezet.
Meg a BTK de csak a Fidesz körökben!
Desischado
Én inkább kötelet küldtem volna neki. Amúgy is rajta vannak szeren tompikával együtt, és jó ütős lehet, mert dől belőlük a hülyeség állandóan!
karma1
@pbalage: Az a habony,... Az a kokos,... A bayernek meg a dejcsnek tokmindegy, csak "a'rcson"...:o)))
dr. prédikátor
Inkább ugyanennyi ciánt küldtek volna neki!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.