"Amiket én az utóbbi pár hónapban mondtam róluk... én biztosan ki vagyok tiltva az MTVA-ból. Nem hiszem, hogy meghívnának bármelyik műsorba. Én azért adok nekik rendesen!" – válaszolt a Class FM reggeli műsorában egy hallgatónak Sebestyén Balázs.

Ha egyértelműen máshová tetted az x-et, és ezt tudják rólad, mert ennek hangot adtál, biztos, hogy tiltólistás vagy, ha beszóltál nekik, biztosan tiltólistás vagy, ha meleg vagy, valószínű, hogy tiltólistás vagy, ha liberális vagy, valószínű, hogy tiltólistát vagy, ha meleg liberális vagy, egészen biztosan tiltólistás vagy. Én remélem ott vagyok!

Aztán Balázs egyre jobban belelendült:

– Gyerekek, addig örüljetek, amíg fönn vagytok a listán. De most komolyan mondom. Ki akarna egy ilyen propaganda-televízióban részt venni? Annak bármilyen műsorában. Hiányzik ez nekünk?

– Minden nap gyártják a brutálisabbnál brutálisabb hazugságokat. Úgy néz ki a híradójuk, mint a 60-as években a propaganda-híradó. „Még több gyár nyílt! Még több tejet termeltek! Elégedettek a tanárok, mert fizetésemelést kaptak! Még több gyerek születik! Mindenki visszajött külföldről! Minden rendben van ebben az országban!” Komolyan mondom, a 60-as 70-es években nem volt ennyira durva a propaganda-híradó. De tényleg! Elképesztő! Függetlenül attól, hogy az ember miben hisz, ez agymosás! A szüleim meséltek ilyen típusú híradóról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.