A Magyar Nemzet információi szerint a múlt héten 1200 dolgozónak mondtak fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál. Új alkalmazottakat nem vesznek fel, és a kirúgott dolgozókat a Belügyminisztérium szervezetei sem tudják foglalkoztatni.

A leépítésnek a Magyar Nemzet szerint még koránt sincs vége, a 23 ezer fős szervezet karcsúsítása a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által korábban jelzett 2300 fős, azaz 10 százalékos határig mehet el.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kutyahűség
Sebaj. Ha annak az 1200-nak van esze, akkor mielőtt távozik a melóhelyről, lement minden FONTOS adatot: hamarosan úgyis itt az új kormány, majd azok megháláják az infót busásan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
agnes200
@Fradigege: Amiről én tudok, az az, hogy akik 40 év munkaviszonnyal már nyugdíjba mehettek volna, de dolgozni akartak még, azokat felkérték, hogy legyenek szívesek nyugdíjba menni. Nem "tisztogatás" volt.
Fradigege
@agnes200: Oké, majd pár hónap múlva újra rá kell nézni az állományra, hány csókos nyugdíjas maradt ott. Itt a hírek kirúgásról beszél, de ha mégis újakat vennének fel a kényszernyugdíjasok helyett, akkor megválogatják, mivel tanultak Horváth András esetéből.
simmering73
@agnes200: 2300 nyugdíjas korú? Mi ez a nav? Idősek otthona?
Toby
Az a helyzet, hogy a Vida és tállai által nyilvántartott, valóban tisztességes navosoktól kell sűrgősen megválni, hogy ne igazolódhasson Horváth András "zöld dossziéjának" tartalma és Dr. Hadházy korrupciós kifogás-sorozata ! Tehát a személyi bizonyítékoktól kell megválni, mert egy ex-navos, eltávoltása után azt mond, amit akar, hisz rá lehet fogni, hogy sértődött !

@kutyahűség: csak az a szar, hogy a pc-k adatbázisából történő kimentéseket is naplózzák, jelszavas, ergo visszakereshető, hogy mikor, kinek a jelszavával, melyik adatbázisból történt, mekkora mennyiségű adatkimentés.
agnes200
@simmering73: Az épp betöltetlen státuszokat is megszüntették. Ez nem járt kirúgásokkal, viszont létszámcsökkentő hatású. Azt írtam le, amit hallottam. És sztem nem 10% leépítés volt, az úgy tudom a hosszútávú cél. Nézz utána!
kukac50
Megérdemlik,hogy kirúgják Őket,mert Mészáros Lőrincet Feleségét , testvérét két lányát és fiát elfelejtették ellenőrzés alá venni! Most kell 2016-ban a 2015-ös adóbevallást beadni.
Akkor a 2009 es adóévtől kell vizsgálni úgy jön ki az 5 éves időtartam.
2009-ben mennyi jövedelmük volt mennyi adót fizettek be. Ezt minden évre kellene vizsgálni adóhatóságnak.
Akkor látható lenne, hogy tudtak megvenni több mint 1300 hektár földet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.