Nem én egy személyben, hanem a Herman Ottó Gimnázium teljes tantestülete jelezte levelünkben az oktatás súlyos problémáit – reagált a NOL.hu-nak Pilz Olivér a kormányfőnek arra a megjegyzésére, hogy „lássuk be, nem életszerű, hogy egy szép reggel Miskolcon Pilz Olivér felkel, rájön, hogy rendkívül elégedetlen és elkezd levelet írni, tiltakozni”. Egyértelműen külső erők által gerjesztett akciónak tartja a pedagógusok tiltakozási hullámát – tette hozzá Orbán.

Erre úgy reagált az iskolaigazgató, hogy

mögöttem csak egyvalami áll, a tábla az iskolában.

Pilz azt is elmondta, hogy más módon is próbáltak jelezni, hogy nagy baj van, levelet írtak például a Kliknek, az államtitkárnak, a nyílt levelükig mégsem történt semmi.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicero
@Horizont: Bocs,de én inkább kihagyom.Szerencsére van kivel feküdnöm és kelnem. :) Egyébként jah,igazad van.. :( Már én is rosszul vagyok előre,mire kapcsolom be a gépet.. :/ Tanár úrnak pedig: le a kalappal,így tovább! Szombaton ugyanakkor-ugyanott!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
Orbán annyira megszokta már, hogy az oligarchái madzagon rángatják, ők mondják meg, mit tehet és mit nem, hogy el sem tudja képzelni, vannak olyanok, akik mögött senki nem áll, hanem vannak önálló gondolatai, önálló véleménye és aszerint él és nem papírról olvassa még azt is, hogy tisztelt hölgyeim és uraim, vagy azt, hogy még egyszer mondom, vagy a dakota közmondásokat.
Ekkora marhaságot mondani is csak Orbán tud, hogy egy szép reggel arra ébredt Pilz Olivér, hogy elégedetlen és levelet kezdett írni.
Ez akkor azt jelenti Orbán szerint, hogy nem életszerű ha az ügyintézők a munkájuk során leveleket írnak, mert az nem lehet, hogy egy szép reggel arra ébredtek, hogy leveleket kell írniuk. Vagy az sem életszerű, hogy minőségi kifogásom van egy megvásárolt áruval kapcsolatosan és egy szép reggel arra ébredek, hogy panaszlevelet írok a fogyasztóvédelemnek.
Tehát a világon bárhol,bárki, bármilyen témában megír egy levelet, az nem életszerű, mert Orbán Viktor eldöntötte, hogy nem lehet arra ébredni egy szép reggelen (lehet, hogy egy csúnya esős reggelen sem), hogy levelet kell írnunk. Elképesztő. De most komolyan, hogy lehet, hogy amikor ezeket a sületlenségeket mondja, a körülötte lévő alattvalókra nem jön rá a röhögő görcs.
silber13
@zöldszem: 02.11 16:35-re: És olyankor elönti azt az amúgy is csökött, beteg agyát egy patologikus ötletroham... És rögvest ír, ír, ír!!!
zöldszem
@silber13: Muszáj írnia, tudod az adóbevallása szerint a könyveiből él! Máskülönben, éhen halna! Így, hogy irkál, meg olyan kövér, hogy a hasa a tökére lóg.
nezelodo
@zöldszem: Az a baj, hogy a first lady a kegyelmes urunk lázálmait is lejegyzi. Ráadásul a lihegő nyaloncok azonnal meg is valósítják, sokszor visszamenőleges hatállyal a hülyeségeket. Ezt turbózza tovább a vezér Raszputyinja, a csíkszívó látnok.
zöldszem
@nezelodo: Az a szomorú, hogy senki sincs aki azt mondaná neki, hogy ezt azért még sem kellene! Bár, mind szeret a moslékos vályú körül lenni. Ha, mégis valamelyik szólni merne, megy a süllyesztőbe. Rosszabb esetben a halálba-:(((
Annyira sötét! Csak valakivel a háta mögött, lehet,tüntetés, népszavazás... Elárulja önmagát, ezek szerint az összes eddig-i Fidesz megmozdulás mögött, állt egy provokátor!!! Soros-:)))
kukac50
A tüntetésen a meseszerű előadás értelmezése, nem jutott el a Fideszesek tudatáig.
Sajnos Ők nem fejlettek annyira,hogy értelmezni tudták volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.