A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője olcsó provokációnak minősítette a Népszabadságban a kormányfőnek a lillafüredi Fidesz-frakcióülésen elmondott beszédével kapcsolatban megjelenteket.

Havasi Bertalan ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy a lap szerint a kormányfő külső erők által gerjesztett elégedetlenségnek tulajdonította a köznevelési tiltakozásokat. A cikk szerint Orbán Viktor a tiltakozásokat elindító miskolci Herman Ottó Gimnázium közalkalmazotti tanácsának elnökére utalva úgy fogalmazott: "Lássuk be, nem életszerű, hogy egy szép reggel Miskolcon Pilz Olivér felkel, rájön, hogy rendkívül elégedetlen és elkezd levelet írni, tiltakozni."

Szakmailag értékelhetetlen és minden ténybeli alapot nélkülöz, amit a lap művel a miniszterelnök állítólagos lillafüredi kijelentései kapcsán – írta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője, kiemelve: ami például a pedagógusokkal kapcsolatban megjelent, egyáltalán nem is hangzott el. "Kár felülni az ilyen provokációknak" – zárta közleményét Havasi Bertalan.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Máskor talán engedjék be a sajtót... Addig meg ez is csak egy állítás Havasi részéről, amit vagy elhisz valaki, vagy nem.
leszúrt rittberger
Máskor talán engedjék be a sajtót... Addig meg ez is csak egy állítás Havasi részéről, amit vagy elhisz valaki, vagy nem.
RonaGyuri
jellembajnokok, rájöttek hogy mekkora baromság, hát letagadják! =))
egyébként nem az MÍ közölte elsőnek?
verum
Ott minden bizonnyal afféle "anti őszödi" beszéd zajlott.
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, csak így tovább az orbáni úton, amiről nem hagyják magukat letéríteni a gaz ellenségtől.
Toby
Még ott tartok - tapasztalatok alapján - hogy a NOL-nak hiszek, nem egy hazug bagázsnak !
Maxipocak
Cimmoghat amit akar ez a "tornából felmentett". Talpnyaló féreg. Majd a bukás után megnézem kinek és mit fog vetíteni.
Rumcájsz
Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.