A Fidesz dunaújvárosi szervezetének elnöksége kezdeményezte Gál Roland önkormányzati képviselő önkormányzati frakcióbeli tagságának felfüggesztését – közölte az önkormányzat pénteken az MTI-vel.

A közleményben azt írták: a város önkormányzata és a Fidesz helyi szervezete megdöbbenve értesült a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság által közölt, az önkormányzati képviselőt érintő nyomozati eljárásról. Hozzátették, hogy minden további, felmerülő kérdéssel kapcsolatban a hivatalos eljárás lezárultáig nem nyilatkoznak, de figyelemmel kísérik a nyomozati és a bírósági eljárást.

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője pénteki lillafüredi sajtótájékoztatóján kérdésre közölte: a Fidesz felfüggesztette Gál Roland dunaújvárosi önkormányzati képviselő párttagságát. Azt mondta: ha Gál Rolandot bíróság elítéli, akkor  véglegesítik a felfüggesztést, tehát "semmi közünk (...) ettől a pillanattól hozzá". Az ilyen esetekben ez a mechanizmus a Fideszben – tette hozzá Kósa Lajos.

Az index.hu a Castellum.do portál értesülésére hivatkozva pénteken azt írta, hogy a dunaújvárosi önkormányzat egyik fideszes képviselője is gyanúsítottja annak az emberölési ügynek, amelyről csütörtök este adott hírt a Tolna megyei rendőrség a honlapján.

A rendőrség csütörtök este közölte, hogy emberölés megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egy dunaföldvári férfi több mint két évvel ezelőtti eltűnése ügyében. A nyomozást emberölés gyanúja miatt 2016. január 5-én rendelték el.

Az üggyel összefüggésben két gyanúsítottat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett. Sz. J. és G. R. dunaújvárosi lakosok ellen emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás – írta közleményében a rendőrség.

A Castellum.do portál értesülése szerint az egyik érintett Gál Roland önkormányzati képviselő, a helyi közbiztonsági bizottság korábbi elnöke. Az index.hu arról írt, hogy a portál értesülését az önkormányzat egyik névtelenséget kérő képviselője megerősítette.

A duol.hu dunaújvárosi hírportál arról számolt be, hogy szerdához hasonlóan csütörtökön ismét nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök egy Petőfi utcai családi házhoz. A rendőrök először szerda hajnalban jelentek meg az ingatlannál.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CHEWBACCA
Tegyük fel ártatlan, s bebizonyosodik róla... tegyük fel, meert a bíróság jogerős ítéletéig megilleti az ártatlanság vélelme. Na, akkor mi lesz??? Kivonultok mögüle, mert "férges" aztán még egy "bociska" se lesz, ugye? Addig volt potenciális "haver" amíg azt tette ami nektek hasznos kedves NARANCSOK?!
Ti nem tanultok apáitok, nagyapáitk erényeiből??? Ők, ha egy ELVTÁRSUK bajba került 100-an rohantak hogy kisegítsék!!! Na ez volt az Ő egyetlen pozitív tulajdonságuk! Ha csak 1 is, de az nekik volt!!!
wagabund
ajaj, a kis pernahajder... most mi lesz vele, hogy így, ilyen egyszerűen csak kizárták? se búcsúvacsora, se integetés, se semmi?
Bercifiu
Rolikám nyilvánosan szaros vagy, nem kellesz. Inkább loptál volna, akkor nincs balhé.
soljanka
- magánokirat hamisítás
- valami közlekedési bűntett
- garázdaság - ő volt az, aki ragasztóanyaggal öntött le egy képviselő jelöltet - elég primitív megoldás, más véleményt képviselőkkel szemben.

És ezek után emelte ki a Mutyisz. Ezek után lehetett elnök. Majd képviselő jelölt, aztán meg jöttek a zemberek, és szavaztak rá.
zöldszem
" Az ilyen esetekben ez a mechanizmus a Fideszben"
Kíváncsi lennék, ezt a beszélő hímvessző, magától találja ki amit mond vagy leírják neki???
"A mechanizmus egymással mozgásbeli kényszerkapcsolatban álló merev testekből felépített mozgó szerkezet."
És ez az ember? vezető beosztásban van a Fidesznél!?
De szép is lenne, ha már mind megmerevednétek, felfüggesztve!!! Ez lenne a szép, "mechanizmus"!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.