Ma minden problémánk gyökere pont ez a hazugságra épülő sátáni oktatási rendszer. Mindent tanítanak aminek többségére soha nem lesz szükség, és semmit az életről ami valós, megfogható, működik és nélkülözhetetlen az élethez. Vajon mitől van ennyi elmebeteg, bűntudatban, félelemben és depresszióban élő agyon tanult és hibás tudással rendelkező ember ezen a földbolygón? Azért, mert a tudás az nem valamelyik gyarmatosító élősködő tollából születik, akik ember és Isten közé állva lassan összeugrasztottak mindenkit, mindenkivel, hogy élősködhessenek az emberek nyakán. A tudás, a képesség és minden energia forrás fentről érkezik és bennünk van. Pont ez van lehazudva, hogy a lebutított birkacsordával lehessen menni tüntetni, káoszt teremteni, acsarkodni, gyűlöletet kelteni, és ha kell egymást legyilkolni, erre épül az összes agymosó SÁTÁNI KIFOSZTÓ PÉNZ ÉS VALLÁSI DOGMARENDSZER. Nem arra lettünk teremtve hogy egy sátáni rabló kifosztó pénzrendszert eltartsunk, akik létezésük...

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@Mirabilis: Nem véletlenül nem merte nevét adni a "cikkhez" annak szülője ! Egy ótvaros baromság ez a főrmedvény, a II. kép aláírása igazolja és még csak 5 doktori sem kell hozzá !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
@JAJMÁR: A sor végén,mint eddig bármikor,bárhol,megteremtve lehetőséget azoknak,kik
pallérozhatóak,de ők csak magukra gondolnak,ha őket kerülik,ha kaszálnak. Én így látom,
hogy igazam van, nem állítom.
JAJMÁR
@Lepényleső: 21:15 A sor végén is állni kell valakiknek :)
Szerintem ne azt keressük mindig, hogy a múltban miért nem, mert akkor a most elvész. Örülök, hogy a tanárok most kiálltak az igazukért :)
karma1
Erdekes zagyvasag ez a cikk, de van benne sok igazsag is - de ez persze csak az en velemenyem...

Visszamegy a tartalmaban az osztonos geprombolasos idoszakra, amikor az emberek szetvertek a gepeket, mert az elvette eloluk a munka lehetoseget...

Ne mondjatok nekem, hogy most peldaul a Mercedes Magyarorszagon ugyanannyi embert foglalkoztat egy auto eloallitasahoz, mint annakidejen a Ford-T modell sorozatgyartasahoz tettek ezt az oskapitalista munkaltatok...

Epp ezert valoban cinikus 1 millio munkahely teremtesevel 2/3-ot szerezni, mert orban is tudta, hogy soha a budos eletben nem fog tudni VALODI munkahelyet teremteni termelo munkaval meg 100 ezer embernek sem...

A penznek sincs fedezete mar: nem tudjuk, mennyi maradt az MNB devizaszamlajan, de tudjuk, hogy hany 10 millioert vett Tizianot eltolcsi, ami holnap el is eghet egy tuzben. (Szemelyes tapasztalat: volt egy idos epitesz kollegam, akinek a novere is epitesz volt, a '900as evek kozepen rendkivul sokat dolgoztak egyutt, a csaladban pedig oroksegkent volt egy rendkivul ertekes Munkacsy-gyujtemeny, ma tobbszaz millio forintot erne. A bacsi noverenek szokasa volt az agyaban dolgozni, emellett sokat dohanyzott is. Egy este a cigi hamuja meggyujtotta a szobat, ami hermetikusan jol zart - igy nemcsak a holgy halt meg a tuzben, de az egesz Munkacsy gyujtemeny is megsemmisult.)
A hitelnyujto intezetek egyre-masra hirdetik a kedvezo kolcsonoket, pedig tudjak, hogy akinek ma van munkaja, nem biztos, hogy a jovo honapban is lesz.
karma1
Folyt.: Megis adnak iszonyu kemeny feltetelek mellett hiteleket - lasd GE Money, amivel generaciokat lehet elore megnyomoritani, olyan uzsorakamatra ad kolcsont. Magyarorszagon is elerheto mar majdnem 20 eve...

A jelenlegi kormanyzatnak valoban az a celja, hogy totalisan lebutitott, megvezetheto birkakat neveljen, es ebbe a szorasba belekerult a kiherelt felsooktatas is, amivel nemzedekekre elore elvagtak az orvos- es mernokkepzest.

Nem erezzuk most meg ennek a sulyat, mert meg vannak orvosok, meg vannak mernokok, de mi lesz 10 ev mulva?

Kovezzetek meg erte: en nem itelem el ezt a blogot, nagyon sok igazsag van benne.
(Ha valamelyik reszevel konkretan nem ertetek egyet, akkor melyik volt az?)
JAJMÁR
@karma1: A legnagyobb átveréseket mindig igazságokba rejtik. Összefüggéseket számtalan nézőpontból lehet találni.
Hogy gondolja a cikkíró ezt a valóságot gyökeresen megváltoztatni, tüntetések helyett és nélkül? Mitől lesznek hirtelen a "lebutítottak" okosak, ha még az oktatók tüntetése is "birkacsorda" szerinte? Egy lebutított és irányított birkacsorda, valakik kezében, és ezt abból állapította meg, hogy tüntetnek a kormány oktatáspolitikája ellen?
Mégis, mit javasol oktatni a jelenlegi helyet, talán semmit? Hiszen föntről kapjuk...
Szóval ez egy h@lyeség!
Ez egy szélsőséges, érzelemre hatni akaró, de konkrét javaslat nélküli kritika, ami nem ad megoldást, de gyűlöletkeltésre alkalmas.

A cikkíró csak saját magát gondolja egyedül az igazság birtokában, és összemos egy nagy giccskatyvasszá mindent. Szóval a nyilván rajta kívül mind lebutított birkanép erre felébred, és nem tüntet, hanem... hanem???

Ja, a Szent korona tan és a piac nevében !
Rockxy
Hát, mit mondjak, ti nagyon szerettek mellébeszélni. :)
Kivéve talán Karma1-et.
Már írtam korábban is, most másképp fogalmazok, de a lényeg ugyanaz.

Ebben a demokráciának nevezett hazug világban az állam célja az, hogy a parazita elit luxuskényelmét biztosítsa. Ennek van alárendelve minden intézkedés.
Próbáljatok meg EMBER-ben gondolkodni pártok, oldalak, izmusok, elméletek helyett.
Mert minden az emberről szól.
Vagy nem? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.