Miután kiderült, hogy a miniszterelnök lánya a Bicske melletti Tükröspusztára költözik, ma bejelentették: Bicskéig fog elmenni a felcsúti kisvasút. Az Európai Unió által korábban már vizsgált beruházás bővítése most kizárólag a magyar adófizetők pénzén valósul meg, az emberek fejenként 900 forinttal járulnak hozzá az Orbán-család boldogságához. A „saját lábhoz” járó saját kisvasút azonban – bizonyára tervezési hibák miatt – nem fog elmenni a Tiborcz Lovas Klub bejáratáig. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi áll a felháborító mulasztás mögött, elvégre a miniszterelnök lánya mégiscsak megérdemelné, hogy a saját kertjében végződjön az édesapja kertjében lévő stadionhoz vezető kisvasút. A hibát remélhetőleg mihamarabb kijavítják, hiszen ha a miniszterelnök lánya ezen megsértődve esetleg Svájcba költözne, az éves GDP-nk is rámenne a Felcsútot és Svájcot összekötő kisvasútra. A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a felcsúti kisvasút nem megy el a miniszterelnök lányának...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Hallatlan!!! Skadallum!!!Mi az hogy ez a recsől lány nem kap vasutat???Hát az unyoka mivel fog játszani???Azonnal induljon a röfögő menet meg a cöfff a csuti kondás tanyájára tünytetni!!!Még hogy a viktor szopkin lánya meg az unyokája vasút nélkül maradjon!!!Embörök ne haggggyuk!!!
Szókrakész
@lópicigáspár: Van egy még jobb slágergyanús szerzemény.
Most nem a Pataky "aranyat érő" dalára gondolok.

Inkább a:
16 tonna és mennyi a bér...
RonaGyuri
Nem szép dolog mások nyomorán viccelődni, most mit fog mondani szegény a csoportársainak! =))
lópicigáspár
@Szókrakész: Jaj ne!! Általában nem szoktam a fészbúúkon osztani az észt, de ez a "műremek" mármint, ha a "liberótákra" gondolsz, kiverte a biztosítékot nálam! Nem bírtam ki szó nélkül és bizony elég sokan odanyomták a tetsziket ismeretlenül is!
lópicigáspár
@Szókrakész: Most kerestem rá és meglepődve tapasztaltam, hogy nyomtalanul eltűnt az edda oldaláról eme remek elmement szenny! :)))
Szókrakész
@lópicigáspár: Csak gyűjtőknek lesz árusítva.
(arany)erezett bőrkötésben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.