Szinte csak a filmekben látni olyat, amely a csendes, Veszprém megyei településen történt. Egy vallási fanatikus családapa ugyanis évek alatt szinte őrületbe kergette a feleségét, Krisztinát és az asszony kiskorú fiát – írja a Bors.

A pár 2009-ben házasodott össze, együtt nevelték az asszony 12 éves és a férfi két nagyobb gyerekét. A férj szinte középkori módszerekkel próbálta uralni a családját: vallási rituálékra kényszerítette őket, démonűzést hajtott végre rajtuk. Megszabta nekik, milyen zenéket hallgathatnak, milyen könyveket olvashatnak, és mely műsorokat nézhetik a tévében. A 12 éves kisfiú időközben olyannyira besokallt a kialakult helyzettől, hogy hallucinálni kezdett.

A viszony a pár között eközben olyannyira elmérgesedett, hogy az asszony és gyermeke elköltözött, de a férfi tovább zaklatta őket, sőt gyilkossággal fenyegette feleségét.

Késsel leszúrlak és a kővágóörsi cigányokkal élve alá temettetlek titeket! Égni fogsz, szenvedni! Sírni és örökké bánni, amit tettél, köszönd magadnak, te féreg!

– írta nejének és nevelt fiának.

Az asszony feljelentette a férfit, aki először másfél, majd jogerősen kétéves börtönbüntetést kapott három évre felfüggesztve.

A tárgyaláson az apa kijelentette, hogy nem érzi sem rossz apának, sem zaklatónak magát. A brutális üzenetekre csupán annyit reagált: akkor tudta meg, hogy a feleségének új kapcsolata van, ezért volt rettentő dühös.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.