Most fel fogok bosszantani egy csomó embert. Nem baj, a dolog kölcsönös. Gyurcsány-fóbiásoknak különösen ajánlom az alábbi sorokat, de elsősorban nem nekik szól. Hanem azoknak, aki gyűlölik ugyan a jelenlegi rezsimet, de akkormárinkábborbán. Azoknak szánom, akik úgy utálják Gyurcsányt, hogy belekapaszkodva néhány mondatába képesek hányni, miközben ahhoz is átok lusták, hogy az egyelőre még újabb adóval nem sújtott interneten rákeressenek, hogyan is volt valójában.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: viszkikóla
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ez a széles (dagadt) rágcsáló mikor kapcsolja ki a
gravitációt a saját mangalica testéböl ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Manhattan: Igen.. Mellékesen taccsra vágta a Videotont, az Ikarust, a hithű mszmp. szarzsákból lett megvilágosodott fütyiszes szarzsák, mondhatni nagy haladás))))))))))
moiszikf
Előre "imádom" a 2018-as választást! A "bégetők" majd kedvükre választhatnak a "bukott baloldal" és a "bukott jobboldal" között.
coni
Nagyon jó cikk. Tisztelem a naívitását, hogy reméli hogy még lehet ekkora sötétségben fénytgyújtani.
(És hogy tisztán látja, hogy a jogos Gyurcsány fóbia mibe fog kerülni az egész országnak).
Toby
Ez a zsírós patkány széles, egy hányinger ! A választás előtt - amikor már várható volt, hogy a főgenyó ráül a nyakunkra - ez a zsírós patkány, állandóan ott loholt a közelében és ha jól tévedek, akkor a gazdasági minisztériumért nyálazta örbánét !
Egy utolsó aljas, "amely" az általa vezetett Ikaruszból, annak vaskos bukásából lett milliárdos !
Behízelgő ótvar, az is kérdéses, hogy mennyiért lett villamosmérnök az, aki abban a kosárlabda méretű fejében azhzal lép a nyilvánosság elé, hogy 500 évre megoldhatja az ország villamosenergia-ellátását "elképzelésével" !
És még nem Nobel díjas !
wpym
El is mennek, csak sajnos azok, akikre szükség lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.