A PLER–Sport36-Komló bajnoki meccs után a helyi biztonsági emberek verőlegényeket hívtak és megverették a vendégszurkolókat – tudósít a bama.hu a komlói szurkolók elmondása nyomán. A nyilatkozók azt mondják, válogatás nélkül ütöttek időseket, nőket és gyerekeket a mellényt nem viselő verőlegények.

A vendégszurkolók elismerik, hogy voltak köztük olyanok, akik az első félidőben nem megfelelően viselkedtek, de nehezményezik, hogy a biztonságiak nem elégedtek meg a problémás elemek kiemelésével, hanem a meccs után a vészkijárat felé terelték a vendégszurkolókat és megütötték őket:

Beszorítottak minket egy szűk helyre, s ütöttek mindenkit, akit értek. Huszonnyolc éve járok sporteseményekre, ilyen alattomos módszerrel még sehol sem találkoztam. A nők sikítva menekültek, volt, akinek az álla repedt fel, mások egy szép tiplit kaptak. A történtek után húsz percig vártunk rendőrségi intézkedésre, de nem történt semmi

- mesélte az egyik vendég.

A vendégcsapat egyébként panaszt tesz, a vendéglátó pedig az eset kivizsgálását ígéri. Mint a Facebookon írták:

Sajnálattal értesültünk arról is, hogy a komlói szimpatizánsok a mérkőzés lefújását követően őket ért erőszakos incidensről számoltak be, melynek kivizsgálását természetesen azonnal, még a helyszínen megkezdtük.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.