Azt nem tudom, hogy a megfelelő órák bekötéséről Lagzi Lajcsi gondoskodik-e, de - rezsicsökkentés ide vagy oda - nem lesz egy olcsó mulatság. Hogy mulatság lesz, az biztos, egy nagyon szűk réteg elmebeteg mulatsága. Egy velejéig korrupt, szájnyalogató rendszer élethű torzója ez: 3 milliárdos művészeti kazánház a miniszterelnöki budi másik végében. Még szerencsére van egy nemzeti gázszerelőnk, aki megoldja a nemzeti padlófűtést ingyen, különben ennek a többszörösébe kerülne. Persze ez még mindig távol áll a fűtött térköves sétálóutcáktól és az alulról melegített Kossuth-tértől, ahol az okafogyottan tüntetők lába nem fagyna kockára télvíz idején. Pedig ott aztán még akkor is többen vannak, amikor alig vannak. Nagyságrendekkel többen, mint a sikert sikerre halmozó utánpótlásnevelésben jeleskedő akadémia mérkőzésein.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Vodkanarancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Ez már az abszolút, intézményesített, minden határon túlmenő mega-gigalománia.
Ezt már szavakba se lehet önteni.

Lesz itt még talpuk alatt fütyül a...
Aki Én
Ez a dolog hűen tükrözi országunk totál beteg mivoltát. Azt aki így akarja, és azt is aki bólogatva eltűri.
pbalage
@Szókrakész: ez tetszik a mimagyaroknak. Még zászlókat is lengetnek és kiabálnak is hozzá.
Meg kell tanulni Bunkisztánban élni.
Esetleg a távozás a másik opció, maradjanak itt az idióták kakis buktát vacsorázni.
Dr. Felipe
A g..i túlszárnyalja még a nagy előd Ceausescu elvtárs megalomán terveit is. Őt a románok ennél sokkal kevesebbért kivégezték.
nemjoezigy
Ez az orbáni okfejtés pont olyan, mint a nem a kútba szarni, hanem a kávájára és onnan belelökni!
Ennyi, ez az orbán, ez a fideSS és ez a kdnp! Ja és a vállalkozóik, akik a stadionra adták a pénzt és nem a közügyekre, ahogy az adónak lennie kell(ene)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.