"Minden munkáltatói és kormányzati ajánlatot bojkottálni kell, amíg nem kezdődik a munkavállalók ágazattól független közös problémáinak orvoslására érdemi egyeztetés"

- a Népszabadság úgy tudja, ezzel a javaslattal állt elő az Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ) elnöke. Nemes Gábor szerint senkinek lenne szabad egyezkednie a kormánnyal, amíg nem alakul egy egyeztetési fórum, ahol érdemben lehet tárgyalni a kormánnyal. Nemes tehát totális bojkottot javasol a kormánnyal szemben.

Az EKSZ azt kéri, hogy szakmától függetlenül zárjanak össze az érdekszervezetek, és ne engedjék, hogy a hatalom megossza őket. Vagyis az összes szakszervezet közösen fogalmazza meg a követeléseket, mivel a munkavállalók problémái is közösek:

a megbecsülés tökéletes hiánya, a bérek leszakadása, a munkabéke totálisan hibás értelmezése, amelynek jellemzője a szakmai egyeztetések elmaradása, a munkavállalói jogok sárba tiprása

- sorolta Nemes.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Na, Soros már megint önti a pénzt a pofátlan elégedetlenkedőkhöz. A balliberális csőcselék meg szítja az elégedetlenséget. Gyorsan nyélbe kéne ütni azt a 6. alaptörvénymódosítást, mert itt balhé lesz kéremszépen!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ezt a csicskázó gyülevész bandát csak egy kellően nagy sztrájk tudja térdre kényszeríteni, csak nem szabad egy csoportnak se engednie, mert akkor leszalámizzák a sztrájkot!!!
nemkati
Na, Soros már megint önti a pénzt a pofátlan elégedetlenkedőkhöz. A balliberális csőcselék meg szítja az elégedetlenséget. Gyorsan nyélbe kéne ütni azt a 6. alaptörvénymódosítást, mert itt balhé lesz kéremszépen!
soljanka
Jéééé... feltalálták a spanyolviaszt!
Szakmától függetlenül, összefogva, nem hagyni megosztani...
Eddig tartott míg rájöttek, hogy csak így megy?

Mondjuk, jobb későn, mint soha, úgyhogy hajrá.
bakegya
A teknős személyesen álljon bele a bilibe!
Desischado
Erre hamarabb is rájöhettek volna. Mi tartott ilyen sokáig? De mindegy, jobb későn, mint soha! Szikrából is lehet láng, úgyhogy hajrá, mindent bele!
papa.49
@Desischado: Sőt minden tűzvész az első szikrából keletkezett...
Greg
Mi legyen azokkal a szakszervezetekkel, akik Orbán seggét ápolják? Velük nincs értelme összefogni.
coni
Kimeríti a terrortámadás fogalmát.
karma1
@coni: Ja, orban olvasata szerint valoban...:o))) De szerencsere ezt most nem o talalta ki, ugyhogy mukodni fog, remelem...

Egyebkent MINDENT BELE, es VEGRE!!!
Lepényleső
@papa.49:Aztán meg is etetik velünk a húsipari terméket,s mi lenyeljük,ahogy eddig tettük.
papa.49
@Lepényleső: Egyszer már csak elég lesz az erő ahhoz a bizonyos szikrához, ami futótűzként terjedve végre rendet tesz az országban, már nagyon várom a napot, az órát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.