Pósán László a Fidesz parlamenti képviselője ismét a közvéleményt felkavaró kijelentéseket tett, amelyek hazug tartalmuk mellett kifejezetten sértik a pedagógusokat. Azt állítani ugyanis, hogy a közelmúltban lezajlott pedagógus béremelés a legnagyobb volt a rendszerváltás óta, nettó hazugság. A Medgyessy-kormány ötvenszázalékos béremelésével szemben az életpályamodell csak átlag 35 %-os emelést jelentett, amelynek azonban csak 60 %-át folyósították bevezetésekor. A hiányzó részt 10-10%-onként, tehát évi 3,5% emeléssel adják oda évente.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Nem megint, hanem állandóan! Ezek a politikusnak nevezett seg..ok ha kinyitják a szájukat hazudnak! Megy a kármentés el kell lehetetleníteni a tanárokat, mert nem ismerhetik be hogy ezzel a klikknek nevezett marhasággal elbaltázták a dolgokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.