A zuglói Teleki Blanka Gimnázium tanárai a miskolci Herman Ottó Gimnázium tanáraival és diákjaival tüntettek február 3-án Miskolcon az első nagy, az oktatási rendszer reformját követelő demonstráción. A Teleki emellet nyílt levélben is támogatta a Haermann Ottó Gimnázium követeléseit. A Telekiben erről tájékoztatták a szülőket is, és megígérték, hogy a tüntetés miatt elmaradt 7. és 8. órákat pótolni fogják. A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) azonban kedden levélben szólította fel a Teleki igazgatóját, hogy számoljon be: milyen körülmények között mentek el tüntetni Miskolcra az iskola tanárai, és hogyan tájékoztatták a szülőket a lázadó miskolci gimnáziumot támogató nyílt levelükről. A Klik azt írja, hogy közérdekű bejelentés érkezett hozzá az órák elmaradásáról és a szülői tájékoztatásról. A Klik tankerületi vezetője vizsgálatot indított, és a levelében, amit kedden délelőtt 11-kor vett kézhez a Teleki igazgatója, keddi határidővel kért be egy csomó dokumentumot.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
ha már arra járnak, tehetnek neki egy szívességet... ha nem nyálazzák nagyon össze.
Toby
Biztos, hogy nekünk el kell tűrni minden mocskos aljas, sunyi lépést, ha egy hivatal visszaél felhatalmazásaival, politikai okokból ?
Kissé nyugatabbra ennél, sokkal kevesebbért is az utcára mentek az emberek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.