Újabb tiltakozás készülődik a fennálló oktatási rendszer ellen, Facebookon szervezkednek a szülők, hogy a hónap utolsó napján ne engedjék iskolába a gyereküket. Most a szülők sztrájkolnának.

Kedves Szülők!

Mi lenne, ha mi szülők is segítenénk a tanárokat, és egyértelműen jeleznénk a Tisztelt Kormányzat felé, hogy valódi és eredményes változást szeretnénk az oktatásban, nem csak a szokásos látszatintézkedéseket és uszító propagandát.

Sztrájkoljunk mi is! Ne engedd a gyerkedet 2016. FEBRUÁR 29-ÉN iskolába! Három nap hiányzást igazolhat a szülő, legyen ez az első figyelmeztetés! Fogjunk össze, így a gyerekek felügyelete is megoldható aznapra és láthatóvá válik az is, hogy MI, szülők szeretnénk-e a változást!

Oszd meg a bejegyzést, hogy minél többen csatlakozzanak!

Ui.: nem érdekelnek a lehúzó megjegyzések, a gyerekem jövője, boldogulása érdekel!

- írják a felhívásban, amelyhez már 3100-an csatlakoztak.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
@Eriksson: Sajnos itt már nem lehet szó etikáról, nem lehet tekintettel lenni senkire sem. Ezt a mocskos bandát minden lehető létező eszközzel kell ellehetetleníteni. Ha ehhez szükséges a gyerekek otthontartása akkor azzal. Nem a szülő és nem a pedagógus vitte be az iskolákba a politikát hanem a kormány. A gyereknek a lelki fejlődése nem fog megállni azért mert egy napot nem volt iskolában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Nagyon helyes! A szülők s a gyerekek is fogjanak össze! Jól mondja Soljanka, a gyerekek nem hülyék! -szervezkedtek már a diákok is nem is egyszer! Ez a banda csak az erőből ért. Minden eszközt be kell vetni, hogy végre elmozduljunk a holtpontról, mert ez így nem mehet tovább!
human
@Desischado: "Eddig az erő volt, de mostantól a kormányzás kulcsa a figyelem, az odafigyelés lesz az emberekre, hétköznapokra – ígérte Orbán Viktor, és köszönetet mondott a támogatóiknak. "
/Orbán Viktor, Budapesti Történeti Múzeum, 2015. május 29. péntek 12:03/

Nem látom, hogy vége lenne az erő politikájának (tüntető pedagógusok vegzálása).
micfild
@karma1: Tudod mi az érdekes... hogy egyik fidesznyik sem ajvékol ha a gyerekeket a fideSS vonja bele a politikába... az nem baj, ha ovisok meg kisiskolások a fideSS politikusainak lobogtatznak zászlócskát meg énekelgetnek nyalianyu által irt versikét... az sem probléma, ha szakadó esőben áznak a kisiskolások, hogy egy sohamegnemépülő uszoda alapkőletételénél ünnepelteti magát valamelyik mocsokláda fidesznyik... Ez nem belevonás... szerintük. ..
micfild
@soljanka: Maximálisan egyetértek Veled!!! nem is nagyon lehet hozzáfűzni... talán én még annyit.. hogy a jogainkért való kiállást bizony gyerekkorban kell megtanitani!! hogy a hatalom a mostani felnövekvő nemzedékkel már ne packázhasson, hogy az életben- a munkában ne taposhassák sárba az embereket.
micfild
@Desischado: Arra emlékszel amikor a középiskolás diákok tüntetése kapcsán az a gci kövér lekomcsizta a szülőket??? pont kövér.. és pont azt a korosztályt aki már nem volt kiszes. ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.