A Fidesz.hu oldaláról egyszerűen törölték azt a cikket, amelyben 270 ezer forintos minimálbért ígértek a szakorvosoknak. A Google-ban azonban a hír tárolt verziója még elérhető – írja a hvg.hu.

Tavaly júliusi az a híranyag, amelyben a Fidesz a Semmelweis Nap alkalmából sok más mellett azt ígérte az egészségügyi dolgozóknak, hogy 2016-ban a szakorvosok 270 ezer forintos minimálbért kapnak. A kormánypárt ugyanebben a közleményben írja azt is, hogy köszönetet mondanak az egészségügyi dolgozók áldozatos munkájáért és biztosítják őket, mindent megtesznek a munkakörülményeik, anyagi és erkölcsi megbecsülésük érezhető javításáért.

A 168 Óra szúrta ki, hogy a fidesz.hu oldaláról egyszerűen törölték azt az anyagot, amiben 270 ezres minimálbért ígértek a szakorvosoknak. Hiába, hiszen a cikk eredeti, Google-ben tárolt verziója továbbra is hozzáférhető. Azért sem érthető a múlt átírásának igyekezete, mert az orvosoknak nem csak ebben a hírben, hanem egy korábbiban személyesen Zombor Gábor eü-államtitkár ígérte meg a minimálbéremelést, az pedig a kormany.hu-n továbbra is olvasható.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A limitáltan kontrollálható internet a fidesz legnagyobb ellensége...a fideszes propaganda ganészóró gépezetében a homokszem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@varirmag: @X-ray: A szakorvosok bérét valóban jelentősen emelni kellene, viszont a pedagógusokról le lehetne végre szállni!!!
Desischado
@nevemnick: Köszi a linket! Nagyon jó és hiteles írás volt!
Amiről nem tudunk, az nincs is. Ez a fidesz ars poeticája a számtalan trükkből. Gyalázatos, de rájuk vall.
eszegfu
@nevemnick: Igazán jó irás... kösz.!
eszegfu
@enslaved: Ne huzd fel Magad! Csak azt felejtik el: az orvosokat is a pedagógusok tanitották meg irni-olvasni, majd magára az "orvoslásra" is! Aztán meg miért is nem foglalkoznak mondjuk egy önkormányzati dolgozó bérével (iskoláitól függően havi bruttó 330-400 eFt), vagy a vasutasok bérével (kb. havi bruttó 200 eFt, sajna pontosabb adatot nem találtam), hiszen mindkét foglalkozás közalkalmazotti, u.az a bértábla és akkor miért fontosabb egy "Gizike" ügyfélfogadásban eltöltött munkája a mozdonyvezetőjénél?!
dr lópicigáspár
@eszegfu: Tévedsz! Bennünket a szüleink tanítottak írni-olvasni, nem a pedagógusok. És ha nem lett volna kötelező suliba járni, akkor otthon sokkal több értelmes dolgot tanulhattunk volna.
eszegfu
@dr lópicigáspár: Elhiszem, de én is magamból indultam ki... tudod az én szüleim nem tudtak irni, csak a nevüket...azt is olyan ákom-bákommal. A háboru után ugye felépitették az országot, majd szinte egyidőben kezdtük tanulást 1956-ban, ők "gyorsitott" estin én meg az ált. iskolában. Szüleim 3 müszakban dolgoztak és bizony én elsős koromtól kezdve bevásároltam és az egyszerübb kajákat meg is tudtam főzni az egész családnak. Én ezt "tanultam" otthon...Ma is emlékszem az elsős tanitónénimre, Kati nénire, akitől kaptam egy "igazi" töltőtollat, amiért olyan szépen irtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.