A Budapesti Corvinus Egyetem Turizmus- és Vendéglátás szakán tanít Orbán Ráhel Food Service Managementet – tudta meg a Népszava.

A kormányfő legidősebb lánya egy olyan kurzuson oktat, amely az éttermi és/vagy a szállodai vendéglátás iránt érdeklődő hallgatók egy szűk csoportja számára indult. A hallgatóknak jól működő vendéglátó egységeket is bemutatnak, a külsős oktatónak minősülő Orbán Ráhel által. A kurzus a Corvinus honlapján is megtalálható.

A miniszterelnök lánya oktatói munkáját olyan jelentősnek ítélhetik meg kormányzati körök, hogy egy "komoly" szakmai rendezvényen vett részt, amelyet Rogán Antal propagandaminiszter tartott a turizmus átalakításával kapcsolatban, s amelyen ott volt Vajna András is, ám az esemény nem volt nyilvános.

Orbán Ráhel a Corvinuson tanít turizmust

Orbán Ráhel a Corvinuson végzett turizmus-vendéglátás szakon. Szakdolgozatáért megkapta a Magyar Turizmus Zrt. Az év turisztikai témájú szakdolgozata 2012. évi első díját, az újszerű témaválasztás kategóriában. A dolgozatot egyébként a Szigetről írta. 

Orbán Ráhel a svájci École Hoteliere Lausanne turisztikai magánegyetemének Executive MBA (EMBA) mesterképzését is elvégezte; a 12 hónapos kurzusért 60 ezer svájci frankos – több mint 15 millió forint – tandíjat kell fizetni. De dolgozott a Kempinski Hotelben értékesítési menedzser gyakornokként több mint két éven át, a közelmúltban pedig Zsidai Zoltán "Roy" étteremcsoportjánál tevékenykedett. Az Index szerint Zsidaié a Gozsdu udvarban a Spíler és a Spíler Shanghai, a Várban a Baltazár, a Pest-Buda és a Pierrot étterem is, illetve a Kempinskiben az ÉS bisztró.

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Rasi is elindult az Elena által megjelölt úton!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@zöldszem: Nahát ! Hogy kerül Papos 30 éves képe ide? :-)
mariaberta
És? Kik tanítanak még a Corvinuson? Azok nevét miért nem sorolja fel tisztelt újságíró barátunk? Sokan már régebben ott tanítanak, még sem tudjuk a nevüket. Talán időszerű volna azok nevét is közölni, nem? Vagy ez olyan nagy szenzáció? Papa mindent el tud intézni, vagy itt is érvényesül a "sajátláb?
Lepényleső
A kedves szülőt taníthatná tur-ra,a returt hagyja másra?
human
"A Budapesti Corvinus Egyetemen tanító Orbán Ráhellel kapcsolatban már megírtuk korábban, hogy pontosan mit tanít, az óratematika szerint a szorgalmi időszak negyedik hetében étlap és itallap árazást. Azt is tudni, mennyit keres ezzel. Ráhel egyetemi karán tízezer forintot lehet keresni egy 45 perces tan­órával. Mivel hetente két előadást, kéthetente pedig gyakorlati órát tart, bruttó százezer forintot kaphat havonta. A Bors most azt írja, a miniszterelnök lánya nyílt álláspályázat nélkül jutott katedrához, az egyetem meghívta külsős óraadónak. Orbán Ráhelt ezzel nem érte különleges elbánás, ugyanis a törvény szerint a megbízási jogviszonyban foglalkoztatott oktatók pozícióit nem kell meghirdetni."

propeller.hu/itthon/3193864-orban-rahel-eleg-konnyen-jutott-katedrahoz-corvinuson
kabóca
Ez csak egy nemes gesztus lehet Putyin felé, hiszen mindenki tudja,hogy a szovjet katonák milyen tanárokat kerestek a II. világháborúban, természetesen óraadó tanárokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.