Ingyen kapta meg a lakodalmára a Szépművészeti Múzeumot Habony Árpád. Úgy fogalmaztak: a múzeum támogatottságának erősítése érdekében szokták ingyen kiadni az épületet.

A múzeum főigazgatója hétfőn ismerte el, hogy ő volt Habony esküvői tanúja. Baán László később 300 millió forint értékben festményeket adott kölcsön Habony testvére és üzlettársa cégének. Ezek egy olyan lakásba kerültek, ahol a tanácsadó is rendszeresen megfordult. Az MSZP szerint Baán Lászlónak le kellene mondania.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És milyen biztonsági ellenőrzés előzte meg a luxuslagzit? Listának kell lenni róla, hogy kik vettek részt a luxuslagzin a vendégektől kezdve a járókelőket megverő vőlegényen át egészen a kiszolgáló személyzetig. Ha nincs ilyen lista, akkor egy-két eltűnt mobil esetén milyen lista alapján vesznek DNS mintát? A másik, hogy ki engedélyezte ezt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@dr. prédikátor: Én meg a fölsőcsutkai stadionban...Náágy a chálád..:) :) :)
coni
Ha igazán jó barátja lett volna Baán Habonynak, nem a múzeomot adja ingyen (mivel nem az övé) hanem lebeszéli a ficsúr-celeb házasságról
papa.49
Nem tudom ki ez a pacák, a múzeum igazgató, de mint ember egy nagy dupla nulla csupán!!!
human
@papa.49: Mindenki aki egy ilyen aljas embert, mint Habony a barátjának mond az egy nulla. Milyen emberek ezek? Vagy ahogy Hofi mondta. "Pénzért? Szopok, nyalok, gombot varrok."
eugen4402
Azért egy kicsit töprengjetek el ezen az eseten. A miniszterelnök nem ismeri a jóembert, még a fizetési listán se szerepel, de mindenhova szabad bejárása van.
"Asszem", valamilyen valóságos belső titkos tanácsos lehet. (Top secret).
És ha nagyon akarna, akkor nem csak lagzit, hanem akár 60 tehenet is tarthatna a Múzeumban, senkinek semmi köze hozzá...
human
@dr. prédikátor: Ahhoz össze kellene házasodnod Habonnyal. Ezt te szerintem több okból sem akarnád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.