Lázár János a csütörtöki kormányinfón elárulta azt, amit egy ideje az Emmi már nem annyira akart nyilvánosságra hozni: a Kliknek 17 milliárd forint kifizetetlen számlája jött össze.

A Klik a legátláthatóbb szervezetek egyike, átlátható, hogy nincs pénz, viccelődött még ezzel kapcsolatban a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Az intézmény vezetőjének, Hanesz Józsefnek esetleges leváltását felvető kérdésre Lázár János azt mondta: nem vezetői kvalitás hiánya okozza a nehézségeket, a probléma nem oldható meg személyi változásokkal. Kijelentette: problémának azt tekinti, hogy amikor az állam 2012 után átvette az iskolák fenntartói jogát és jó részének működtetését, "nem szerveztük meg kellőképpen és egészen jól még a fenntartói és működtetői szervezetrendszert".

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"nem szerveztük meg kellőképpen és egészen jól még a fenntartói és működtetői szervezetrendszert"

Magyarul: Hülyék voltunk hozzá, mint mindenhez amihez hozzá nyúltunk!
"Szakértelem" kimerül a gátlástalan lopásban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@F_Viktor: Ez nem ér, pont ezt akartam írni! Ezek mindenhez hülyék, és most lézer nyilvánosan beismerte!
Amúgy üdv, jó hogy megint itt vagy!
kukac50
Ez van akkor amikor valamelyik hűje politikus a hasára üt,és hoznak egy törvényt mindenféle hatástanulmány nélkül. Nem számolták ki mennyibe kerül a klik és vidéki szervezeteinek működtetése,milyen kiadások lesznek. Ezekből a pénzekből az iskolák sokkal jobb helyzetben lennének. Sajnálatos dolog az,hogy még Lázár sem érti az iskolákban levő problémát .
Hogy érthetné Balogh?
Szókrakész
@F_Viktor: Ahhoz is hatalmas "szakértelemre", törvényismeretre vagy módosításra van szükség.
F_Viktor
@Szókrakész: Tegnap kitalálják hogyan vegyenek el/lopjanak, ma megszavazzák, ezt nem igazán nevezném szakértelemnek. Esetleg csak bűnözői körökben nevezik annak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.