A Jobbik szerint Orbán Viktor miniszterelnök pálfordulást hajtott végre a menekültügyi kvóták ügyében azzal, hogy támogatta az Európai Tanács menekültek relokációjáról is szóló zárónyilatkozatát.

Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a kormányfő és kabinetje kettős beszédet folytat a kvótákról. Míg belföldön harcos retorikával kikel a kvóta ellen és aláírásokat gyűjt, addig nemzetközi téren nem áll ki ezen álláspontja mellett – közölte.

A jobbikos képviselő "elképesztő árulásnak" nevezte, hogy Orbán Viktor nem akadályozta meg annak a zárónyilatkozatnak az elfogadását, amely szerinte 160 ezer menekült áthelyezéséről szól, akik közül mintegy 1300 érkezhet Magyarországra.

Úgy tűnik, a miniszterelnök "elhagyta kétmillió ember aláírását" – fogalmazott Z. Kárpát Dániel a Fidesz aláírásgyűjtésére utalva, majd felszólította a kormányt, hogy a bevándorlási kvóta minden formáját utasítsa el, továbbá állítsa vissza a független határőrséget.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Vicces, hogy padlón a gazdaság, egészségügy, oktatás, de a magyarokat teljesen leköti 1300 menekült ki/vagy be telepítése.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Ezzel megint csak a saját szavazóit nézte totál hülyének.
verőce21
Le kellene zárni a déli tengereket is, különben teljesen mindegy, hogy ki mit akar a jövőben migránsügyben - az utánpótlásuk végtelen.
Hari
@vukkocska: nem állt szándékomban, van nálam különb zavarkeltő !
dr. prédikátor
Zsarolták??? HA Z U D I K a viktor szopkin mint mindíg !!!reggel délbe meg este ,meg ha mozog a szája!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.