A Budapesti Corvinus Egyetemen tanító Orbán Ráhellel kapcsolatban már megírtuk korábban, hogy pontosan mit tanít, az óratematika szerint a szorgalmi időszak negyedik hetében étlap és itallap árazást. Azt is tudni, mennyit keres ezzel. Ráhel egyetemi karán tízezer forintot lehet keresni egy 45 perces tan­órával. Mivel hetente két előadást, kéthetente pedig gyakorlati órát tart, bruttó százezer forintot kaphat havonta. A Bors most azt írja, a miniszterelnök lánya nyílt álláspályázat nélkül jutott katedrához, az egyetem meghívta külsős óraadónak. Orbán Ráhelt ezzel nem érte különleges elbánás, ugyanis a törvény szerint a megbízási jogviszonyban foglalkoztatott oktatók pozícióit nem kell meghirdetni.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Figyeld !

" Orbán Ráhelt ezzel nem érte különleges elbánás, ugyanis a törvény szerint a megbízási jogviszonyban foglalkoztatott oktatók pozícióit nem kell meghirdetni."

Pontosan ezért hívták meg, hogy elkerüljék a pályáztatást ! Lehet, hogy Füttypusztán a helyi önkormányzati konyhán, Lajos a szakács, kenterbe verte volna a szaktudásával ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Toby: MIért? A Lajos szakácsnak ki az apja? Egy senki. Na ugye.
Toby
@human: Lajos szakács ezért nem is töri magát, sem pályázattal, sem meghívással !
papa.49
Van-e neki tanári diplomája, a kézírásából ítélve az általánost is nehezen végezte el))))))))
Ha nincs akkor hogy állhat fel a katedrára???
Csupán azért mert a hazugovics lánya???
Ez nem érdem, ez csak állapot!!!
human
@Toby: Lajos szakács kimegy külföldre ahol fizetést is kap a tudásáért. Nekünk meg maradnak a jól fizetett tudatlanok.
human
A facebook hozzászólások közt páran azzal védik Ráhelt, hogy nem közszereplő. Nem értem, hogy ezek eddig hol voltak. Aki kizárólag közpénzen lesz milliárdos azt joggal lehet kritizálni, hisz a mi adónkból is lett gazdag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.