Új kormánytervezet látott napvilágot, de nem ez az első, ápolókat érintő meglepő ötlet. Egy korábbi tervezet szerint nyolc általános végzettségű, munkanélküli embereket tanfolyamon képeznék ki kórházi ápolóasszisztensnek, velük szeretnék pótolni a magasan képzett, országot elhagyó nővéreket, ápolókat. Az új elképzelés szerint diplomás ápolók bizonyos feladatokat átvennének az orvosoktól. Kórházi szakápolókat, nővéreket kérdeztünk meg arról, hogy mennyire helytállóak és elfogadhatók ezek az ordító orvos- és nővérhiányt megoldani kívánó tervezetek.

Forrás: hrportal.hu
Feltöltő: hrportal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Olyan viccesnek tűnt, mikor a közmunka kezdetén olyan ,,poénokat" lehetett hallani, hogy eljön az idő, mikor közmunkások fognak műteni.
Mára már nem olyan vicces...
Aki Én
Gondolom Farkas Flóri azért tűnt el a napokban, mert éppen ,,gyorsdoktorál". Előbb-utóbb kórházigazgató lesz.
Gondolom ha napok alatt lehet valaki aranykalászos gazda, akkor lehet aranydiplomás főorvos is.
bundi
igazából az emberek erre adtak felhatalmazást...amikor aláírtak egy üres papírt...nem kellett dönteniük...a felelősséget át tudták tolni másra...na igen ha az a másik visszaél vele...hát csókolom kellett volna másra ikszelni...utólag könnyű okosnak lenni...a baj előtt meg könnyebb a másikat bérrettegőnek nevezni...
KERKA
Sajnos, a hétvégi ambulancián is rezidensek látják el az ügyeleti feladatokat. Így a délben odatántorgó félig meghalt bácsika este 8-kor sorra is kerül.Még jó, hogy a szakmailag felkészült, gyakorlattal rendelkező nővér felismeri a tennivalókat, így a rezidensnek csak az adminisztráció marad.
Információt a takarítónőnél lehet beszerezni egy ötszázasért.
Ez egy rémálom

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.