Jön a kancellár! Március végére, április elejére megszülethetnek azok a jogszabályok, amelyek segítik, hogy jobb, biztonságosabb legyen az egészségügy – mondta el a Népszabadságnak Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyi államtitkár.

Ónodi szerint ha sikerül átláthatóbb szerkezetben működtetni az egészségügyet, akkor újraoszthatják a belső tartalékokat, és azután a költségvetési források is megnyílhatnak.

Azt gondolom, hogy márciusban, a költségvetési vita idején már mi is tudunk felmutatni eredményeket, és kérhetjük hozzá a forrásokat.

A kórházi kancelláriarendszer a gazdasági döntések egy részéért felel majd, de a kancellár feladata lesz az ellátás megszervezése is, abban az esetben, ha nincs orvos a feladatra.

Ő biztos fogja tudni...

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kapd be, te nagyon barom! Rohadtul atlathato a rendszer: a korhazaknak kell kuldeni a penzt, ott mindenhol van egy foorvos igazgato,meg egy gazdasagi igazgato, ezek ketten leulnek, tudjak, milyen szamlakat kell surgosen kifizetni, az orvosok tudjak, nilyen segedeszkozokre , gyogyszerekre van szukseg, es azt is tudjak, hogy hanyan dolgoznak az intezmenyben. hany embernek kell fizetest kapnia,.

Ne probaljatok most egy olyan vizfejet rakni szerencsetlen orvosok fole, mint ahogy a pedagogusokkal nyelettetek le a Klik-et... Ez mar nem fog menni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Noro-dia
@panellproli: a kórházak 2012 óta állami fenntartásban , egy fenntartó alatt működnek...
Desischado
@Cicero: Én is csatlakozom, tiszteletem neked és a kollégáidnak! De véleményem szerint nincs mire várni, ezekkel szép szóval nem megyünk semmire. És sok ember tudja, milyen körülmények között, ilyen kevés pénzért dolgoztok. Ha nem lennétek, még ennyi ellátás sem lenne! Ezt hidd el, nagyon sokan tudják, és legfeljebb a birkáknak jutna eszébe benneteket hibáztatni.
Nem kancellár kell te főbarom, hanem pénz, és tisztességes fizetések, illetve körülmények!
bretagne
Szerintem még jobban elrontja, így szokott lenni.
Lepényleső
Mint a gombák gyökerei,gyorsan,mindent behálóznak. Aki nem fideszes,azt majd nem is gyógyítanak?
Lackó50
Tegyenek rá még egy lapáttal és nem marad orvos ebben a szép hazában. A diplomához már kötik a nyelvvizsgát, így aztán semmi akadálya annak, hogy más országban keressék a boldogulást. Akkor majd sürgősen aláírják a menekült kvótát, hogy legalább pár arab orvost talán itt tudjanak tartani.
kukac50
1 milliárd elkülönítve műkincsekre fontosabb Orbánnak mint a Nép egészséghez való hozzájutása,megfelelő ellátása jó körülmények között!
Aljasság a Fidesz minden tagjától aki ezt megszavazta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.