A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) több mint félmilliárd forint értékben rendelt sporteszközöket a gyerekeknek. Köztük darts táblákat, csocsóasztalokat és ördögbotokat – írja a Magyar Nemzet.

576 dartstáblát, 288 csocsóasztalt, 1440 ördögbotszettet és 576 mobil pingponghálót vesz a Klika több százmilliós összegből – derül ki a Közbeszerzés.hu honlapról.

Mindeközben, Lázár János bevallása szerint, mintegy 17 milliárd forintos adóssága van a Kliknek, Hanesz József, az intézményfenntartó vezetője pedig a Házon kívülnek adott interjúban elmondta: a béreken kívül szinte semmilyen egyéb kiadást nem fizettek az elmúlt hónapokban.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Slade
Mert márciustól kötelező tantárgy lesz a csocsó. Szeptemberben pedig indul a nemzeti csocsó bajnokság.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Slade
Mert márciustól kötelező tantárgy lesz a csocsó. Szeptemberben pedig indul a nemzeti csocsó bajnokság.
bundi
rendelni rendelt...és fizetni ki fog?...ja az adófizetők...eztán direktben lesz letiltva mindenki fizetéséből az állam tartozása is?...megjelenik mindenki fizetési papírján mint levonás?...mert ha nem, addig a sok egybites zemberke nem fogja fel, hogy akiknek felhatalmazást adot az ő farkukkal játssza a csalánverősdit...addig csak a fideszke meg a viktorka ...
cs.n.
Ha a kocsmaellátó hálózat rendelte volna, akkor oké lenne. A biliárdasztalokat se kéne kihagyni, párszázat beszerezhettek volna abból is.
nemkati
Szomorú lettem. :((
Nálam nincs ez a fontos kellék. :(((((
www.katica.hu/116-ordogbot
Hellcat
Egyértelműen látszik, hogy értenek a pénz megfelelő kezeléséhez...elvégre is ha nem tudják a számlákat fizetni akkora leglogukisabb lépés az, hogy elszórok még félmilliárdot...gondolom jó fideszesen túlárazva.
Bercifiu
Ha én a közmű szolgáltatók helyében lennék, nem adnák hitelbe semmilyen szolgáltatást, mert a végén úgysem kapják meg a pénzüket, a fityi hoz egy törvény aztán annyi.
nemjoezigy
Ez így működik a fideSS-kdnp-kliknél: más értelme van a SZINTÉNEK, ez kb fél milliárd Ft-ot ér náluk. ".Hanesz József, az intézményfenntartó vezetője pedig a Házon kívülnek adott interjúban elmondta: a béreken kívül szinte semmilyen egyéb kiadást nem fizettek az elmúlt hónapokban."
Ezért mondják, hogy meg lehet élni 47 ezer Ft.
Nincs valóság értelmezésük, nincs realitás érzékük, a maguk által felépített kizsákmányoló, embernyúzó világban élnek.
Már azt sem tudják mikor mit hazudnak.
Gyuri Géderről
Amíg csocsóznak a srácok, addig nem fáznak a fűtetlen suliba. A így megtakarított energia költséget beszámítják a rezsicsökkentésbe.
jancsipapa
Itt már csak a kötél lenne jó megoldás...
sokanvagyunk
@nemkati: Örülnöd kellene... - mind megvette a Klik?
volvós
Mondtam már, hogy ez a balogcsuhás az egyik legnagyobb g...i ???
Yoda69
Hutlen kezeles a javabol. Sittre veluk.
Valaki mondja mar meg mi az az ordogbot.
Butautáló
Asszem van egy játékgyártó vagy kereskedő haverja is Orbáncnak!
eszegfu
@nemkati: Ha tudod mi az, akkor légyszives világosits fel! Kösz.!
justhpeter
@jancsipapa: A kötél másra is jó. Ezeknek elég a golyó is. Emberminisztertől lefelé de végig.
nemkati
@Yoda69: Azzal portalanítják a csocsóasztalt. :)
nemkati
@eszegfu: Neked is: Azzal portalanítják a csocsóasztalt. :)
eszegfu
@nemkati: Kösz! Mindig tanul az ember! Naivan még az is eszembe jut, mással nem is lehet portalanitani?! Biztosan ez egy "elengedhetetlen" kelléke a játéknak.
nemkati
@eszegfu: A csocsóasztalokat nyilván iskoláknak vette a KLIK, ki másnak? Ha a gyerekek meg inkább tanulni járnak az iskolába, mint csocsózni, akkor biztosan beporosodik a csocsóasztal, tehát néha le kell porolni. :)

Bevallom, erről az ördögbotról most hallottam először. Remélem, nem vettél engem komolyan. Ez az izé valami zsonglőrcucc, de még most se tudom pontosan, mire jó.
eszegfu
@nemkati: Én teljesen komolyan vettelek! Tényleg "belenyugodtam", hogy valami poroló-féle... Most azért már rákerestem... valóban ez egy egyszerü büvész kellék, állitólag a legegyszerübb trükköket lehet vele gyakorolni. Hát igy még érdekesebb az az 1440 db vásárlása...nyilván ugy kellett, mint egy falat kenyér az iskoláknak!:))
nezelodo
Jaj de jó, akkor sorra kerül az a kisvállalkozó is aki az ősszel újra vakolta az iskola tantermeiben leomlott vakolatot, leszámlázta, az ÁFÁ-t befizette a NAV-nak ahogy a törvény neki előírja. Talán eljön az idő, hogy a KLIK-re is lesz szabály, hogy a megrendelt szolgáltatást, amelyet teljesített a kivitelező, ki kell fizetni, a megadott határidőre.
nemkati
@eszegfu: Komolyan vettél? Pedig vigyorogtam, amikor írtam. :)
papa.49
Én meg a klikklaknak vennék mogyoróbotokat és azzal vernénk őket míg mozognak, mert rájuk fér és milyen ,,szórakoztató,, lenne nekünk))))))))))))
nemkati
@eszegfu: Viszont lehet, hogy mivel ez az ördögbot egy bűvészkellék, varázsolni is lehet vele. Például lehet vele táblára írni, nyomtatni rá, kiégett villanykörtét kicserélni újra, talán még a gázszámlát is ki lehet fizetni vele, nem?
papa.49
Ez is a ,,bolond háziasszony,, kategória, nincs pénz de azt a keveset a mi van elverik ilyen faszságokra!!!
eszegfu
@nemkati: Ezek a mosolyjelek mindig elkerülik a figyelmemet, ők a "mumusaim"! Sokszor "léprementem"! De jó is lenne, ha ez a varázsbot mindent megoldana... még az olyanokat is, mint a népmesében: "üssed botocskám"...:))
csetere
@nezelodo: Engem az érdekelne, ki rendelte meg?
kukac50
Meglátszik,hogy milyen meg gondolatlan barmok irányítják a Kliket.
Biztos Ők akarnak játszani,mert rá érnek fogalmuk nincs az iskolák működtetéséről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.