A kormány elismeri és támogatja azokat, akik külföldön vállalnak munkát – mondta Orbán Viktor hétfőn az Országgyűlésben a parlamenti frakciók vezetőinek felszólalásaira reagálva. Az ellenzék rendszeresen megtámadja és negatív színben tünteti fel azokat a magyarokat, akik külföldön vállalnak munkát – állította Orbán Viktor a parlamentben. Ezeket a kritikákat visszautasította, és azt mondta, különböző emberek különböző okokból döntenek a külföldi munka mellett és ebbéli jogukat nem helyes elvitatni. Szerinte azt kellene inkább mondani, hogy "nagyra becsüljük őket, hogy van bennük bátorság, elszántság meg kraft". Megjegyezte, az érintettek lassan több mint 2 milliárd euró értékben hazaküldik jövedelmük tekintélyes részét, és a kormány elismeréssel adózik azoknak, akik kockázatot vállalva Magyarországon kívül is megpróbálnak tenni családjuk boldogulása érdekében.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
nofene a nemzet szélkakasa most megpróbál nyalni?...nemrég még hazaárulók voltunk, akikre új adót tervezett kivetni, mert amit megszereztünk tudást otthon, azt máshol kamatoztattuk...úgy látszik a viktorkának memória problémái vannak...vagy csak a pénzünk kell?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
A külföldön dolgozók ellen lépett Orbán! Azt hitte,hogy akkor nem mennek el az országból,ha kevesebb segélyt vagy családi pótlékot kapnak a magyar dolgozók.
A családot is viszik ami még rosszabb az országnak,mert az anyuka aki itthon dolgozott az is elmegy meg a 2 gyerek is. A 2 gyerek lett volna majd az adófizető,Ők már nem fognak Magyarországra visszajönni dolgozni,mert külföldön minden segély nélkül kapnak annyi fizetést,hogy abból normálisan megtudnak élni. Azok a családok akik végleg elmennek, azok nem küldik a pénzt haza ,mert a devizahiteles házukról lemondtak végleg,Neki adták a kormánynak a tartozásuk fejében.
Az bankok uzsora kamata sokakat külföldre kényszerít!
bundi
@kukac50: elnézést...nem a bankok uzsorakamata miatt...mert ugye ha 2010-után a forint nem dől be akkor a devizahitel még mindig jobb kondícióban lenne mint a forinthitel...de 2010-után valami történhetett...
magyarbakancs
"A kormány elismeri és támogatja azokat, akik külföldön vállalnak munkát – mondta Orbán Viktor hétfőn az Országgyűlésben a parlamenti frakciók vezetőinek felszólalásaira reagálva."
Magyarra lefordítva jó ,hogy ott dolgozol.
Mert itthon nem lenne állásod.
magyarbakancs
Ahol lakom olyan 15 ember ment ki dolgozni.
Ebből 2 cigány volt, aki haza is jött.
13- -ből 12- kint maradt örökre külföldön.
Csesznek vissza jönni.
Hozzáteszem mind legény volt és már van köztük ki ott alapított családot.
karma1
@bundi: 09.20-ra: Huuuuu, ... ez aztan egy jol osszeszedett level...Probalna ide lejonni, ahol mi elunk... Nem egyedul vagyunk magyarok errefele: 80 km-re tolem egy megbecsult magyar holgy a patikatulajdonos, mindenki szereti... Ugyanott lakik egy 80 fele jaro idos ur, Gabor, O ugyan 56-os, de szellemeben nagyon friss ember... Aztan a Minolta ceg technikusa, aki a legkozelebbi nagyvarosban lakik es el a magyar felesegevel, 2 pici gyerekevel. Meg Christchurchig se mernenek lejonni magyar politikusok, mert az ottani magyar klub vezetoje ket labbal penderitene ki oket a mar az itteni magyar kozosseg altal kifizetett hazbol, ahol minden magyart szivesen varnak, segitenek.
Nem kell a kutyanak sem az az ocska populista nephulyites, amit mindenhol nyomat ez a szerencsetlen elmebeteg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.