A kopaszok esetleg egy sportkörbe járnak, és a reggeli gyúrásnál jött a nagyszerű ötlet: „Mennyünk az NVI-hö’ wazze!” Amely esetben esetleg lelki rokonság kezdi összefűzni ezeket a spontán összevergődő kopaszokat, és a paramilitáns egyleteket. Amolyan sportbarátsági alapon. Együtt aztán megalapíthatják a „Torna és Sportrészleget”. Majd csak sikerül valami fedő-pártot találni maguknak. Esetleg pártszövetséget ott a jobboldalon. Ahol a Fidesz elindult jobbfelé, míg a Jobbik középirányba igyekszik cukiskodni mostanában. Majd csak sikerül a neo-horthysta arcvonalon összetalálkozniuk. S akkor nem kell aggódni, hogy kihez tartozzon az alakuló „Torna és Sportrészleg”. Legfeljebb a felügyelő diktátor személyén lesz némi vita. A név maradhat. Elvégre Magyarországon nyilván senki nem fogja javasolni, hogy németül Sturmabteilung-nak kereszteljék.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Bizony, "nem életszerű, hogy reggel felkel pár kopasz - üres pajtára minek tető ! - és kávéivás közben jut "eszükbe"(?) hogy " né má' az NVI-nél még nem szurkoltunk !"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.