Mint kedden kiderült: Erdősi László András herceghalmi polgármester felesége volt az a titokzatos idős nő, aki népszavazási kezdeményezést adott be kedden a Nemzeti Választási Irodában, és egy kopaszokból álló csoport segítségével beelőzte az MSZP-t.

Erdősi László András 2010-ben a Fidesz jelöltje volt, 2014-ben viszont már függetlenként indult. Azt írják: a nő Orbán Viktort ábrázoló, "Az én miniszterelnököm" feliratú kitűzővel járt a településen a választási időszakban.

A nőt védő csapat tagjairól kiderült, hogy többen a Fradi Securityhez köthetőek, ami Kubatov Gábor felségterülete. A Ferencváros közleményben tagadta, hogy bármi közük lenne a kopaszokhoz, de az Index most ismét egy zöld-fehér szálra akadt a történetben: a nőt kísérő fiatalemberről, Varró Ádámról időközben megtudták, hogy a jelen lévő kopaszokhoz hasonlóan neki is erős fradis kötődése van, ráadásul közeli ismerőse Petrőczy Dániel, a XVII. kerületi önkormányzat egyik fideszes képviselőjének. A hab a tortán, hogy

Varró és Kubatov titkára, Kindlovits Máté gimnáziumi osztálytársak is voltak. A Pál Apostol Katolikus Gimnáziumban. Az osztályfőnökük pedig az a Ríz Levente volt, aki jelenleg a XVII kerület fideszes polgármestere.

Petrőczy úgy nyilatkozott az Indexnek, hogy nem ismeri Varró ügyeit, Kindlovits meg úgy, hogy két éve nem látta. Arról is beszélt mindkét fideszes, hogy nem tudja mi történt az NVI-nél, bár Kindlovits elsőre még azt mondta, hogy végignézték a felvételeket, másodjára azonban már arról hablatyolt, nem látott semmit a tudósításokból.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
@vonotok: Nézd meg újra a felvételt. Volt egy sárga csík a mozaikban, azon kívül kellett várakozni. De csak Nyakónak! Akik nem tudták elolvasni a tiltótáblát, azok rátelepedtek a pecsételő kütyüre. Ezentúl vagy analfabéta küldönc menjen oda az MSZP-től is, vagy változtassák meg ezt a törvényparódiát. Ha nincs elég jogász, hozni kellene külföldről, de lehetőleg ne Azerbajdzsánból...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Érdekes, hogy ott volt a rendőrség, és nem csináltak semmit! Az meg, hogy a fidesz törvénytelen és aljas módszerekkel élt, szinte normálisnak mondható. Legközelebb az MSZP-sek se tarsák be a szabályokat, ezekkel nem lehet fair játékot játszani, mert nem tarják be a szabályokat! Kiváncsi lennék rá, hogy a kopasz férgek és a banya mennyit kaptak ezért!
Pestilence
A rendőrség mára arra szintre zuhant, ahol a rendszerváltás előtt volt. Kb. annyira is biznak bennük az emberek. Tőlük kik védenek meg minket?
egyvandor
@Pestilence: A rendszerváltás előtti rendőrség ugyan politikailag alárendelt szerepet játszott, de alapvetően nem játszott össze alvilági figurákkal, suttyók hatalomban tartása érdekében.
eugen4402
@karma1: Jól látod, a természetes kiválasztódás felé haladunk. Előre a régmúltba. Annyi kis különbséggel, hogy a legerősebb, és a leggátlástalanabb egyedek akarata érvényesül, a többiek kihalásra vannak ítélve. Az utolsó kis játékszerüket, a demokrácia látszatát is kiverik a gyengébbek kezéből, méghozzá úgy, hogy egyetlen mozdulatuk se törvénytelen. Senki nem sértett törvényt, csak nem engedték érvényesülni. Hogy kicsodák? A médián kívül senkit nem érdekel, hiszen (most éppen) nem követtek el bűncselekményt...
panellproli
@preparátor: Úgy látszik nem csak vak komondor van a fityiszesek táborában hanem jó néhány fun is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.