Ő volt az, aki egy hete népszavazási kezdeményezést nyújtott be a témában, hogy aztán ma 11 óra 27 perckor, 111 perccel a miniszterelnök bejelentése előtt visszavonja. Orbán Vikotr február 24-én, szerdán 13 ra 18 perckor rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy népszavazást kezdeményeznek az EU által tervezett menekültkvóta kapcsán. Kedd óta tán még az óvodások is tudják, hogy népszavazási kérdésből ugyanabban a témában bizony csak egyet lehet egyszerre benyújtani, annak elbírálásáig más nem nyújthat be abban a témában kérdést, az, hogy kinek a kérdését bírálják el, másodperceken múlhat. Orbán Viktornak hihetetlen szerencséje van.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lenyűgöző, hogy micsoda véletlenek vannak! =))
Kutyuska
A hájfejű fradisták hogy hogy nem előzték be?
Hellcat
Ki van ez találva kurvára...gyomorforgató.
leszúrt rittberger
Hány kiló farhátat kapott vajon cserébe a vén tetű?
eszegfu
Persze Csabai József, mint magánember pontosan tudta: O.V. ma 13:18-ra rendkivüli sajtótájékoztatót tart és tudta a témát is... a kis "gondolatolvasó"... Pitiáner, mocskos dolog.((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.