A tegnapi verőlegények kontra MSZP balhéra reagálva ma délben több aktivista jelent meg a szervezet épületénél, leszedték az Nemzeti Választási Iroda tábláját, és kiragasztottak húsz, a kormány kommunikációs plakátjairól ismert betűtípus írt plakátot, azzal a felirattal, hogy

A közigazgatási reformok jegyében, a további rendbontásokat elkerülése érdekében a hivatalt bezártuk. A demokrácia szünetel.

A rendőrség gyorsan megjelent a helyszínen, és igazoltatták az aktivistákat, akik között a Hallgatói Hálózat és A Város Mindenki csoport tagjai is feltűntek – írja az Index.

Aktivisták leszedték a választási iroda tábláját

(fotó: Index)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Helyes. A választási iroda asszisztált az egészhez.
Ha véletlenül a kérdés eljutna az aláírás gyűjtésig, akkor még mindig előfordulhat hogy néhány aláírás hiányozni fog a minimumhoz képest és lehet újra kérdést beadni. Addig Kubatov kutyái is kipihenik magukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Gorbán sintére által irányított rendőrsége rendkívül rövid reakció időkre képes, ha a fősuttyó ner-jéről van szó. Egyébként nem szoktak bűncselekményt megállapítani vagy eljárást kezdeményezni.
egyvandor
@human: pl nem írták alá az indítvány lapot mind a négy élén, csak elöl és hátul alul/felül, vagy a pont fél betű szélességel távolabra került az utolsó szótól, vagy az aláírási címpéldányon az aláírás ékezete hatszázad milliméterrel hosszabb.
karma1
En meg aszittem, hogy a golyofejuek bent alszanak az epuletben, es akarmikor elorangathatok...:o)))
nemkati
Már egy ideje azon gondolkodom, hogy mi lett az eddig benyújtott népszavazási kérdésekkel.
Az MSZP amióta bevezették a vasárnapi boltbezárást, próbál népszavazási kérdést benyújtani, rendre sikertelenül, mert valaki mindig megelőzi. Ilyenkor kivárják a megfelelő időt, amíg újra be lehet nyújtani. De mi lett a mások által benyújtott kérdésekkel, amiket elfogadott az iroda? Megkezdődtek az aláírásgyűjtések? Miért nem lett azokból népszavazás? Erről nem tudok semmit.
human
Itt a videó az akcióról:
A rendőrség most valahogy gyorsan kiért. Bezzeg a kopasz, kigyúrt IQ bajnokok nem voltak gyanúsak a portásnak.
kukac50
Az Aktivisták igazat mondtak ez volt a baj! Vélemény nyilvánítás az büntethető cselekmény ha az a Fidesznek nem tetszik. Akinek lehetősége, pénze van az legyen ott március 15-én 3 órakor a tüntetésen, meg kell állítani ezeket az igazságtalan eljárásokat ami Magyarországon megtörténhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.