"Ismeretlen tettesek ellen feljelentést tettem a népszavazás és európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt" - írta Facebook oldalán Juhász Péter, az Együtt alelnöke.

A politikus posztjában mellékelt egy részletesen, törvényi részletekkel tűzdelt mintalevelet, és arra kéri a követőit, hogy küldjenek levelet a legfőbb ügyésznek, titkos másoltba pedig tegyék oda az ő elérhetőségét is. Juhász szerint Orbán Viktor fél a népszavazási kezdeményezéstől, "ezért választotta az erőszakot". 

A feljelentés mellett vasárnapra tüntetést is szerveznek az Együtt tagjai, ami éppen Orbán Viktor miniszterelnök szokásos évértékelőjével esik egy időbe. 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jaj Draga Peter,... Nem annyira ismeretlenek ok... Hiszen szinte mindet beazonositottak, mint a Fradi "kemeny magos" drukkereit,... Tobbrol hosszabb ertekezes van mar a rendorseg birtokaban, majdnem olyan hosszu, mint a Csendes Don... (ket kotetes),...
Jo, tudom, igy kell beadni a feljelentest, de azert valahol a papir szelere irja ra az illetok nevet, cimet, kulonben ez a balf@sz tarsasag az Istennek se fogja oket megtalalni...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.