A finn pénzügyminiszter tanácsadója, Pasi Rajala a Twitteren teszi fel a kérdést. “Nekünk is népszavazást kéne tartanunk?” – írja a VS.hu. Ezt a kérdést tenné fel Pasi Rajala:

“Egyetért ön azzal, hogy Finnország és mások 22 milliárd euró támogatást fizessenek Magyarország strukturális fejlesztésére, 3,45 milliárdot pedig a vidékfejlesztésére?”

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

K_Toth
@Szókrakész: Hová lett az arányérzéked ??? Az EU köszöni szépen jól megvan Magyarország nélkül is. 2015-ben az EU támogatás a magyar nemzeti jövedelem 4,5%-át tette ki. A növekedés kevesebb volt, mint 3% ! Vagyis az EU nélkül Magyarországon recesszió lenne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@emerencia: Míg bírom addig élek ez is realitás...Pénzért nem fogok kuncsorogni senkinek, az biztos...
kakaósbögre
Egyszerűen képtelen vagyok megérteni azt hogy az elmúlt mintegy 50 évben sulykolt lózungok miért élnek még ennyire a zemberekben.Értsük meg,a jelenlegi mezőgazdasági termelésünk sem árban,sem minőségben nem versenyképes.Ezt annak aki rendszeres látogatója a szupermarketeknek a Lajtán túl nem kell bizonygatnom.Még az orosz vagy a kínai piacra sem férünk már be.Még az sem igaz hogy vízben kibaszott gazdagok lennénk,hiszen Borsod-Abaúj illetve Szabolcs -Szatmár per pill vízbehozatalra szorul Románia felől,a fellelhető természetes vízforrások erős nitráttartalma miatt.Nem csak az M1-et kellne nézni,heló.
Hari
@nemsemmi: kilépés nélkül is csőd felé tartunk, csak ez beletelhet akár 10-15 évbe...
Hari
@Horizont: nagyon jól tudja, hogy mit akar. Abszolút hatalmat, minden áron, az ország árán, ha úgy megy. A szerencsétlen átlagembereket, meg a saját fanatikusait egyaránt az orruknál fogva vezeti félre, azzal a különbséggel, hogy az előbbiek politikai tudatlanságát használja ki de maximálisan, az utóbbiakat néhány odavetett konccal elégíti ki. Ördögibb, mint bármely korábbi diktátor, mert nem a fizikai megsemmisítés, hanem a lelki megroggyantás a módszere, ami sokkal mélyebb sebeket éjt.
wpym
A bevándorlásnak és az eu-s támogatásnak nincs köze egymásnak. Ez nem kínos, hanem értelmetlen kérdés. Amennyiben az eszetlen liberálisok tönkre akarják tenni Európát, akkor a legjobb úton haladnak az ellenőrizetlen bevándorlók befogadásával.

Az ország létezne az eu tagság nélkül is; végül is szívunk tagként is. Az ország az unió nyomorgó peremvidéke, sajnos mi csak cselédek vagyunk, piacnak és olcsó munkaerőnek kellünk.
Amíg drága politikusaink lopnak eleget, addig az átlag magyar nagyon keveset érzékel a tagságból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.