Kezelhetetlen, és nem volt képes beállni a sorba – emiatt kellett távoznia Vujity ­Tvrtkónak a TV2-ből – írja a Blikk.

A Mokka műsorvezetőjét február 26-án azonnali hatállyal rúgta ki a csatorna vezetősége, köszönhetően többek között Berki Krisztiánnak is. Illetve egy vele készített interjúnak, amelyben Tvrtko nem rejtette véka alá, hogy mi a véleménye a szerinte teljesítmény nélküli celebről, és a beszélgetés közben beszólogatott a TV2 másik arcának.

Tvrtkó kiakadt, hogy így kellett távoznia a TV2-től

Nagyon megviselte a TV2 döntése, hiszen a riporter a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi tévé csapatához. 

A lap információja szerint tavasszal a több millió forintos gázsival járó show-műsorban, A Nagy Duettben mutatta volna meg, mire képes, ha zenéről és éneklésről van szó.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez a herevasalós mióta közszereplő ?
A f.kalap celeb !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Ez a herevasalós mióta közszereplő ?
A f.kalap celeb !
lampa laz
Ez a színvonal minősíti a tv2-t, mert azért a két ember között a különbség óriási. Nem vagyok rajongója Tvrtkonak, de értékét tekintve nehogy már 1 napon említsük ezzel a pénzhajhászó agyatlan celebbel.
Ez lesz a vajnai színvonal.
simmering73
"beszélgetés közben beszólogatott a TV2 másik arcának"
Ez minősíti a tv2-t.
human
@nyanya001: Hát alighanem ezért. Dehát a nézettség dönt. Berkit meg Győzike egy pár. Mindkettőnek furcsa pénzügyei vannak és abból élnek, hogy bunkók és idióták.
Eriksson
@Horizont: Az az igazság, hogy a műsorvezetőkre is szigorú szabályok vonatkoznak szerződéseik szerint. Még az se mindegy, milyen ruhát vesznek fel, milyen a frizurájuk, pláne az nem, hogy miről, mit beszélnek. Ez egy ilyen szakma.
Feltételezem, nem Berki esete volt a fő ok, inkább csak alkalom, hogy megszabaduljanak tőle.
Eriksson
@Horizont: Minden lehetséges. De ha megnézed a riportot, szerintem itt nem Trutykó volt a szimpatikusabb. Berki igazán lazán vette a sértéseket. Most képzeld el, mi történt volna ha felveszi a kesztyűt. Bunyó?
Eriksson
@Horizont: Nem ismerem Berki munkásságát, ez az első riport, amiben láttam. Trutykót viszont igen, valamennyire. Nem az a típus akiért rajongok.
coni
Ha valaki felvállalja, hogy a jelenlegi TV2-nek dolgozik akkor a gyomrának Kiszelt és Berkit minimum ki kell bírnia.
Olyan, mint amikor valaki megsértődik, hogy a pornó forgatáson le kell vetkőznie.
Persze nem lenne ez téma ha a lakosság nem lenne ValóVilág és Győzike függő...
cikicakk55
na most értem el odáig,hogy nem bírom elviselni tovább saját tudatlanságom. Nem szoktam egyik Magyar kereskedelmi csatornát sem nézni,így nem is tudtam erről a műsorról.Azt sem tudtam ki az a Berki Krisztián.Illetve azt gondoltam,hogy a tornász Berkiről van szó.Trtvtkót ismertem,spt valamikor elolvastam az összes könyvét és akkor nálam Ő kiverte a biztosítékot.Annyi ferdítés, annyi túl lihegés volt a könyveiben,hogy még egy műsor is született belőle.Egy szakember tételesen megcáfolta az összes könyvének az igazságtartalmát Arról már nem is beszélve,hogy az egész könyv arról szólt,hogy ő milyen életveszélyben van,de arról egy szót sem írt,hogy egy egész stáb kísérte,és ha tényleg igaz az életveszély,akkor annyit megérdemeltek volna,hogy őket is megmlítse. Most még sem erről szeretnék írni.Lenne egy kérdésem hozzátok,akik ide írtok és bölcsebbek vagytok mint én.Trtvtkót a sapkájával,Berkit a Herevasalással hozzák össze. MI AZ A HEREVASALÁS? 60 éves vagyok,33 évig ápolónőként dolgoztam,de ilyen beavatkozásról,még sosem hallottam.Egyáltalán mire jó ez? Rákmegelőző? Termékenység elősegítő? A szexet teszi sokkal élvezetesebbé,Kérlek ne ítéljetek el tudatlanságomért,de most már tényleg érdekel a téma,de még sehol nem írták le,mire is jó ez.Előre köszönöm annak,vagy azoknak akik segítenek kibújni a sötétségből.
human
@Horizont: (ma, 13:35) Minden szavaddal egyetértek. Valóban látványos törés volt Tvtrkó életében a celebesedés. Amit berkiről mondott azzal én is teljesen egyet tudok érteni. Ugyanakkor tényleg szakmaiatlan volt amit tett és erős a gyanúm, hogy tudta nem sok van neki hátra a cégnél és így bátran előadta véleményét a berki jelenségről. Egyébként ha belegondolok én is túléltem egy komplett Izaura sorozatot és két BigBrother évadot. Aztán egy Barátok közt (már a cím is hazugság) után azt mondtam, hogy nem szennyezem tovább az agyam ilyenekkel. Sőt ha celebet látok nem szánom kevésbé, mint a prostituáltat az útszélén. A drága ruha talán ami megkülönbözteti őket.
justhpeter
Semmiről nincs szó, mint két napig a TV2-ről beszélnek és ez a csatornának semmibe nem került.
Aki pedig a Vajna tévét nézi meg is érdemli.
cs.n.
Egyszer már lelépett, aztán mégis visszament. Egy olyan műsorba, aminek szerves része, hogy celebekkel beszélnek arról, hogy milyen színűt kakáltak reggel. Vagy legalábbis hasonlóan érdekfeszítő témákról. Kiszel miatt is akadt már ki, és Berki kapcsán is egyet lehet vele érteni, de akkor mi a ganajért vezet egy ilyen műsort? Nincs más pénzkereseti lehetősége? Kuplerájban sok a k.va, tv2-nél meg a celeb, nem muszáj se nézni, se ott dolgozni.
Fradigege
Demcsák Zsuzsika a szarcsánynak lett volna a szóvivője. tehát megállja a helyét??? Andika Vajnácskának a TV2=Tel-aviV 2-nél???
Ki az a "berkikrisztián"? Egyik kézilabda meccsen szemeztem vele. A6-os Audival jött. Szívtam a cigimet, kiszállt. Sűrűn telefonált, felnézett a teraszra és összetalálkozott a tekintetünk. Azóta nem láttam.
Desischado
Tudhatta előre, hogy ez lesz. Vagy beállsz a sorba bégetni és alázatosan nyalizni, vagy mehetsz. Mr vasalt here meg pont odaillik, bóvli a szenny csatornához. Jó ez a birkáknak. Ne értsetek félre, nem akarok nagyképűnek látszani, de mélyen megvetném magam, ha eddig terjedne az Q-kúm! Ettől többre tartom magam, mint hogy ilyen agyhalott műsornak nevezett akármiket nézzek!
lópicigáspár
Nincs ebben semmi meglepő, legalábbis nekem. Esetemben ez úgy nézet ki, hogy lecserélték a munkahelyemen a főnököt és 1-2 hónap után mehettem máshová dolgozni. Soha nem tudtam és nem is akartam a pofámnak parancsolni, hamarabb járt a szám mint az eszem és ez meg is látszott a "munkakönyvemben" :)
r2d2
Érdekes! Amikor Tündinek szólt be, akkor eltűrték?! Akkor most ki az úr a TV2-nél? Berki vagy Tündi??? Eddig úgy tudtam, nagy úr a PINA!
cikicakk55
@Horizont: Igen,akkor még azt hittük,hogy jó volt,hisz a könyvei olyan meghatóak,olyan igaznak tűnőek voltak.Nem véletlen vettem meg minden könyvét.Viszont ahogy szaporodtak a könyvei,úgy bukkantak fel az egyre nagyobb hintázások.Végül valaki megunta és én véletlen azt a műsort végignéztem.Addig semmi bajom nem volt Trtvkóval,de azon a beszélgetésen olyan lejkezelően,olyan ellenségesen beszélt azokról az emberekről,akiket ő hivatalosan segíteni ment.Trtvotkorol nem is akarok vitát nyitni,mert mindenkinek szíve joga,hogyan vélekedik róla.Engem nem zavar ha valaki szereti,vagy tiszteli.Én egy másik csoportba tartozom,de eddig erről nem beszéltem és ezután sem fogok.Viszont köszönöm szépen a felvilágítást a herevasalással kapcsolatban.Erre csak annyit tudok írni,hogy jó dolgában már azt sem tudja mit csináljon.Ez egy jó felkapható hír lett,még ellébecolhat vele pár hétig.Addigra majd jön valami más.Még egyszer köszönöm,és elnézést,hogy nem egy a véleményünk.
Nil
Ő is csak egy menekült ... de náluk már béke van - hazamehet
verum
@Nil: - ja, a sok szemét szélhámos meg maradjon itthon és tegye tovább tönkre az országot anyagilag, morálisan és mindenhogyan.
Több magyar menekül innen, mint ahány idejön.
Mangu
Most tanulja, hogy mi az a szakmai, illetve alkalmazotti kiszolgáltatottság. Majd sajnálom, ha lesz rá időm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.