Az UEFA páratlan lehetőséget adott arra, hogy a te üzeneted legyen az Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott csapatbuszán. Március elsejéig várják a maximum 85 karakteres üzeneteket, amiket ide lehet beküldeni. A közönségszavazás március 18-án lesz. Mi most segítenénk, nehogy elvesszenek a legkiválóbb pályamunkák a tömegben. Lecseréltük az unalmas sablonbuszt is, egy karakteresen magyarra formált Volvóra. Nincs más dolgod, mint beleklikkelni a cím feletti busz ablakán a Puskás Akadémia szövegbe, és írhatod is a saját üzenetedet. A végeredményt küldd el nekünk, és az UEFA-t megelőzve győztest hirdetünk.

Forrás: kepek.444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@perfekt: Nem akarom ezt a témát "tultolni"...nekem meg még az is az eszembe jutott: hogy egy "közép-szerü" fotbalista havi bruttó átlag keresete 500 eFt, melyből 15 %-ot vonnak le, tehát a nettója 425 eFt -- ami ugye nem olyan rossz --, de ezzel a levonással ezek az évek "kiesnek" a nyugdijszámitásból, igy majd "panaszkodhatnak" idős korukra: milyen kevés a nyugdijuk...
perfekt
@eszegfu: Szia. Az írtam,hogy a pénzről nem szólok-miután beszélgetésünkben most említetted-a teljesség igénye nélkül néhány gondolatot ,mégis leírok..Felsorolás szerűen
1.A szerződés kötése esetén,a játékos,általában maga jelzi óhajait.Amik lehetnek: Aláírási összeg nem apró pénz. Havi fix fizetés( egy vidéki NBI-es csapat játékosa ,nem oly régen,8 millió ft-ot-kapott havonta-úgy hogy egyetlen percet sem játszott!) lakás-gk használat, üzemanyag, kalória pénz,pont prémium,sportszereket gyártók-mez-cipő stb reklám pénzei. Nemzetközi kupákban-a részvétel pénzei, ottani pontprémiumok,És amennyiben válogatott is,a játékos, ezeknek a felsorolt összegek sokszorosát keresik.Tudod, az EB-re most kijutottak,--sikeres szereplés esetén,hatalmas pénzeket raknak zsebbe.
2.Ezeket a pénzeket, az okosabbak befektetik kamatoztatják.,és rendszerint közelében maradnak-aktív koruk után is a labdarúgáshoz--valamilyen módon-úgy-hogy öregkorukra a vajas kalács biztosított-a nyugdíjra valót megkeresték.
eszegfu
@perfekt: Az 1. pontban leirtakat én nem tudtam, de talán nem is ez a lényeg! Én nem sajnálom senkitől sem a pénzt, ha azért valamilyen módon "megdolgozik"... de azért ezek a dolgok nekem megdöbbentőek! A 2. ponthoz csak annyit, ha valóban "okosak"! Jó pár nyugdijas müvészünk sem gondolkodott igy, most meg a minimál nyugdijból nem tudnak megélni... amin nem is csodálkozok. (Medveczky Ilona, Karda Bea, Zalatnay, akik maguk beszéltek erről.)
perfekt
@eszegfu: Annyi az élsportok,körüli támogató- s hogy azok milyen összegekkel rendelkeznek sportcélú támogatásra, attól függenek a juttatások.Egy sportolónak-10-14 éve lehet,arra-hogy rendezze élete további minőségét.Ki hogyan sáfárkodik- keresetével-úgy is élheti öreg korát.A nevezett művészek valszeg-ragaszkodtak-az átlagos emberektől eltérő-költekező életmódhoz-és bizony szétfolyhatott a megtakarítás is.Természetesen, ezt én gondolom így.Most halt meg egy neves művészünk-kinek 400 millióját percek alatt hordták szét a rokonai.(Újsághír).Visszatérve a focihoz.Jó anyagi hátterű egyesületeknél nem ritka-,hogy 80-100 milliókat költenek egy-egy játékos-megvásárlására--de Euróban!A zuhanyhíradó szerint- a fiuk-a kijutásért most 80 millióval lettek gazdagabbak.Volt az évben -olyan játékos aki egy 40 milliós kocsiját ütközte darabokra,Ahogyan említetted-engem sem érdekelt soha ,hogy kinek-miből-s mennyi mindene van-és az összehasonlításhoz sincs semmi alap-hogy mennyit keresnek az "ízeltlábúak", bármilyen szakma kitűnő képességű munkásához képest-mert az élsportot-ma már vérrel-s verejtékkel írják, nehéz munkával.S hogy mégis szép-azt a sportágak "művész" egyéniségeiknek köszönhetők.
eszegfu
@perfekt: Pontosan jól irtad le a lényeget: "nincs összehasonlitási alap", mert egész egyszerüen nem is lehet... nincs "mértékegysége"! Olyan, mint amikor régen az autószerelő 1-2 perces munkával megjavitotta a Trabantot csupán 1 kalapácsot használva...de tudta: hova kell ütni! Jól "elkalandoztunk" a buszra irható szlogentől...de jót "dumáltunk"! Kösz.!
perfekt
@eszegfu: Köszönöm-én is hogy,a trenditől eltérőn-mint két ember --igen, így van jót dumált.Külön köszönöm kedvességedet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.