A következő sorok hihetetlenül elgondolkodtatóak, nagyon szépen le van vezetve az, hogy kinek mennyit ér a pénz. Nem fogsz csodálkozni ezek után semmin. Tételezzük fel, hogy én egy igen jó dolgozó vagyok, ezért a léggömbhámozó Bt. ahol dolgozom, azt mondja, ad nekem 300. 000 Ft fizetést. Jó sok pénz ez, örülök is neki! Aztán jön az állam, és azt mondja a Bt. -nek: Gratulálok a bevételedhez, és amiért ezt a pénzt a dolgozónak adod, itt ez a pici lista arról, hogy mit kérek tőled:

Forrás: ferfibarlang.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Sajnos igaz amit leírt a szerző, ehhez még tegyük hozzá az aki vállalkozik, az még rosszabbul jár, egyszer régen még az ,,átkosban,, kiszámoltam mennyi marad nekem az ominózus 100 Ft. ha mindent kifizetek, befizetek akkor ez a összeg 11 Ft. ra jött ki!!! 2013. megint kiszámoltam akkor ez az összeg érdekes módon semmit nem változott!!! Tehát a végső következtetés ha becsületesen élsz dolgozol, adod a tudásod, a munkaerődet, viseled a felelősségét az elvégzett munkádért, felhajtod a munkát, talpalsz anyagért, dolgozol akár éjjel, akár hétvégén, mert a megrendelő szent és sérthetetlen, és te belőle élsz, akkor boldog lehetsz ha minden 100 Ft. marad neked 11 Ft.!!! Én ezért hagytam abba, mert tök kilátástalan az egész!!!
Toby
Kell a pénz a gengszterluxusra, a "látványpékségekre" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.