Orbán Viktor évértékelő beszédének a helyszíne mellett, a Várkert Bazárnál tüntetés is van egyidőben. A Fidesz már jó előre lemigránspártizta a kormány ellen demonstrálókat egy közleményben, így nem nehéz kitalálni, hogy ki feszítette ki az alábbi molinót:

A Fidesz ennél cinikusabban nem tudott volna üzenni a tüntetőknek

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tudtommal azért tüntetnek az emberek, mert kedden 25 kigyúrt kopasz tolongott az öreg nőnek fenntartani az első helyet a választási hivatalban ezzel akadályozva az ellenzéki kérdés beadását.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Azt azért szeretném jelezni, hogy bevándorláspárti ember nem sok van ebben az országban. Mint ahogy ez a tüntetés sem, úgy egyik sem a migránsok mellett, hanem a kormány ellen áll ki.
Ugye Salgótarján ti sem a migránsok tömege miatt szavaztatok a fidesz ellen, ugye??? Habár egyre többen költöznek el Salgótarjánból, nem hiszem, hogy a megüresedett helyeket migránsokkal akarnák feltölteni. Inkább a fidesztől szabadulnának.
karma1
Ugyanma', olyan mindegy, hogy mit uzenget a fide$$ a NEM fide$$partiaknak,,...3 eve oktober 23-an kozolte, hogy aki nem a fidesz mogott all, az nem magyar, ugy altalaban mindenkit le-felazsiaizott (a pirospottyos seggek ellenere - vagy tan eppen azert?), most meg azt huzza a fulunkbe, hogy aki most tuntet, az migransparti, es ezert nem magyar...

Olyan hulye ez a vizilo, hogy ezt mar csak a vak nem latja - de az hallja, es mar ugyis unja...:O(((Szanalmas az erolkodes, lehet, hogy finkelstein nagyon jol ismeri a zsidokat - annak idejen jo sok penzert meg a zsidoknak is nekiment egy elnokjelolt kedveert - de a magyarokkal nem szamolt. habonyarpitol meg nem nagyon fog tudni hiteles informaciot kicsikarni a magyarok tulajdonsagairol, mivel az allandoan Ibizan erzi magat, nehany gramm jo kis feher por kabulataban)
Hellcat
Nagyon tele a nadrág a fideszéknél...talán elindulni látszik valami...
magyarbakancs
@pbalage: Lámpa vashoz kötél is jár.
Adok ha kell?
kukac50
@justhpeter: A lámpavason lógás igazságosabb lenne .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.