Orbán Viktor évértékelő beszédének a helyszíne mellett, a Várkert Bazárnál tüntetés is van egyidőben. A Fidesz már jó előre lemigránspártizta a kormány ellen demonstrálókat egy közleményben, így nem nehéz kitalálni, hogy ki feszítette ki az alábbi molinót:

A Fidesz ennél cinikusabban nem tudott volna üzenni a tüntetőknek

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tudtommal azért tüntetnek az emberek, mert kedden 25 kigyúrt kopasz tolongott az öreg nőnek fenntartani az első helyet a választási hivatalban ezzel akadályozva az ellenzéki kérdés beadását.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Tudtommal azért tüntetnek az emberek, mert kedden 25 kigyúrt kopasz tolongott az öreg nőnek fenntartani az első helyet a választási hivatalban ezzel akadályozva az ellenzéki kérdés beadását.
Toby
@human: A rezsim számára nem érdekes, hogy aktuálisan miért tüntetnek, az a lényeg, hogy ez egy alkalom migránsozni, hisz a főgenyó attól tart, a saját szarát kell kell megkóstolni, ha elbukik a kwótás- nótás !
Rumcájsz
@Toby: Az pedig el fog bukni... Sajnos a nép is vele együtt!
human
@Toby: November-decemberig a migránsozással fogják takargatni a lopásokat. Ez nyilván való.
pbalage
milyen szép lámpavasak vannak a háttérben.
Borda
Hm..ezt már olvastam cs.n. beküldésében. Azt meg levették azóta.
percsi
Be is zárhatnák a Fővárosi Nagycirkuszt!
Aki Én
Azt azért szeretném jelezni, hogy bevándorláspárti ember nem sok van ebben az országban. Mint ahogy ez a tüntetés sem, úgy egyik sem a migránsok mellett, hanem a kormány ellen áll ki.
Ugye Salgótarján ti sem a migránsok tömege miatt szavaztatok a fidesz ellen, ugye??? Habár egyre többen költöznek el Salgótarjánból, nem hiszem, hogy a megüresedett helyeket migránsokkal akarnák feltölteni. Inkább a fidesztől szabadulnának.
karma1
Ugyanma', olyan mindegy, hogy mit uzenget a fide$$ a NEM fide$$partiaknak,,...3 eve oktober 23-an kozolte, hogy aki nem a fidesz mogott all, az nem magyar, ugy altalaban mindenkit le-felazsiaizott (a pirospottyos seggek ellenere - vagy tan eppen azert?), most meg azt huzza a fulunkbe, hogy aki most tuntet, az migransparti, es ezert nem magyar...

Olyan hulye ez a vizilo, hogy ezt mar csak a vak nem latja - de az hallja, es mar ugyis unja...:O(((Szanalmas az erolkodes, lehet, hogy finkelstein nagyon jol ismeri a zsidokat - annak idejen jo sok penzert meg a zsidoknak is nekiment egy elnokjelolt kedveert - de a magyarokkal nem szamolt. habonyarpitol meg nem nagyon fog tudni hiteles informaciot kicsikarni a magyarok tulajdonsagairol, mivel az allandoan Ibizan erzi magat, nehany gramm jo kis feher por kabulataban)
Hellcat
Nagyon tele a nadrág a fideszéknél...talán elindulni látszik valami...
magyarbakancs
@pbalage: Lámpa vashoz kötél is jár.
Adok ha kell?
kukac50
@justhpeter: A lámpavason lógás igazságosabb lenne .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.