Nemcsak Matolcsy György fizetésének emeléséről szól Bánki Erik fideszes képviselő törvénymódosítási kezdeményezése. A 444 arról ír, hogy a javaslat arra is kitér, hogy a Postához hasonlóan a Magyar Nemzeti Bank adatait is tikosítanák.

Titkosítanák a Nemzeti Bank költését is

Az indoklásban üzleti érdekekre hivatkoznak, ami egy jegybank esetében, több mint furcsa hiszen piaci versenytársai nincsenek.

A törvény ráadásul egy jogerős ítélettel is szembe megy, hiszen néhány héttel ezelőtt kötelezték arra az MNB-t, hogy adja ki mire költötte el alapítványokon keresztül a közpénzt. Úgy tűnik, hogy a bírósági döntésre, törvénnyel válaszol a Fidesz.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rumcájsz
Elzavarni mindet...

Közpénz, mások nehezen befizetett adóforintjait basszák el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
A bankok és a kormányunk mindent elkövetnek,hogy kifosszák az országot és ez nem titok!
Desischado
mi van, titkolni akarják a további lopásokat! A jó édes a...tok! Börtönbe minddel!
evacica
Világos, ez csak arra jó, hogy ne tudja a nép, hogy mennyit lopnak! Arcátlan szemét társaság,és ez a birka nép még mindig tűr! Mikor jön már meg az eszünk és zavarjuk el ezt a szemérmetlen arcátlan tolvajokat? Tisztességes kormánynak nincs titkolnivalója, arról, hogy hogyan használják fel az ország pénzét!
kukac50
Az adófizetők pénzének elköltését titkosítani jogtalanság és aljasság a Fidesz részéről ha ezt megszavazzák. Számoljanak el minden adóforinttal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.