Ahogyan azt sejteni lehetett, a kormánytöbbség alig több, mint 24 óra alatt átnyomta azt a törvényjavaslatot, ami a Matolcsy György által alapított alapítványok tőkéjének ellopásáról ("közvagyon jellegének elvesztéséről"), az MNB cégeinek közadatigénylés-megtagadási jogáról és Matolcsy György és társai fizetésének duplázásáról-triplázásáról döntött. Azoknak az embereknek a neveit, akik megszavazták ezt a szégyenletes törvényt, itt találja. De mielőtt elfogadták volna, egy picit még rontottak a törvényen, már ha ez lehetséges egyáltalán. Manninger Jenő javaslatára ugyanis azoknak az MNB-s cégeknek a körét, amelyek mostantól megtagadhatnak bármilyen közérdekű adatigénylést üzleti adatokra hivatkozva, kiegészítették azzal, hogy "vagy ezen gazdasági társaság által (...) közvetlenül vagy közvetve irányított vállalkozás". Ez a rész bekerült az összegző módosító javaslatba, így ezzel együtt fogadták el az MNB törvény módosítását. Így például a Giro Zrt., a Keler Zrt. vagy a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Így egyszerűbb lopni, minek az az vizsgálódás?
bundi
@RonaGyuri: de most már a törvény is azt mondja hogy be kell csukni a szemet ha látod hogy a főnök vigyorogva nyúl a mézesbödönbe...
Hellcat
Eddig se adtak a látszatra nagyon de azért biztos ami biztos 1 nap alatt törvényben szentesítették a fideszes szabadrablást.
zöldszem
Na Fidesz birkák! Lehet tapsolni!!!
Lehet rugózni a kvótán!
Rosszabbak mint Rákosi! Az a magánvagyont államosította, ezek a gerinctelen pondrók, meg a közvagyonból magánvagyont csinálnak!! Ha kiürül a kassza, jönnek a magánvagyonok lenyúlása.
Hogy hűlne rátok a bőr!!
Dr. Felipe
Ezért a népbíróságon fognak felelni elvtársak, mint Ceausescu elvtárs.

Védekezésnek az kevés lesz elvtársak hogy parancsot teljesítettem, mert Nürnbergben is kevés volt.
RonaGyuri
@bundi: ugye ismered a történetet a nyilvános bevallásról, aminek a zárt borítékját mutatták meg! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.