Kósa Lajos az MNB-s rablótörvény elfogadása után tartott sajtótájékoztatót a módosítást beadó Bánki Erik oldalán. Elég erős előadás volt, értesüléseink szerint ez volt a sajtótájékoztatók Sátántangója, az Index videóján átjön, milyen is volt a hangulat a háromnegyed órás, koherens mondatokat csak egészen ritkán tartalmazó eligazításon. Majdnem olyan jó fellépés volt, mint a híres fémkupakos. Itt a három legerősebb mondat:1. Az alapítványi pénz helyesen egyetlen módon értelmezhető: az alapítványi pénz alapítványi pénz. Pont. 2. Ha az MNB alapítványok közpénzként értelmeződnek, akkor nem lehetnek alapítványok, mert az alapítvány esetében ez az értelmezés lehetetlen; addig közpénz, amíg az alapító nem tette bele az alapítványba a közpénzt, és attól kezdve az alapítványi pénz, és nem közpénz. 3. Azt gondoljuk, hogy az MNB által alapított alapítványok egy olyan speciális alapítványok, amelyek függetlenül attól, hogy nem teljesítik a közhasznúságra vonatkozó feltételrendszert, a törvény...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Te kúrva élet!!! Hogy a picsába került ez egy város élére ??? Hogy a picsába került ez az országházba??? Ilyen buta balfasz embert még nem pipáltam !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Mobil123: A Kósa féle butaságra, a szolgalelkűségre születni kell.
Ezért él sokkal jobban, min azt az esze után érdemelné.
Most az ilyen lakájokra van szükség, nem a gondolkodó emberekre.
adrenalink
@vukkocska: 18:25-re Selmeczi nagysasszony sem volt különb, csak ő nem részletezte a "csak"-ot...:-)
vukkocska
@adrenalink: igen, pont ez a lényeg. Ez a hibbant meg mindig meg akar mindent magyarázni. Ezzel egyre jobban kiteljesedik, hogy az agya mennyire egyszerű.
nezelodo
Szerencsétlen, elakadt a kupakoknál, inkább megkísérelhetné, tisztázni, hogy akkor mit is akart mondani, aztán ha sikerült, jöhet a többi sületlenség tisztázása is.
Mobil123
@nyanya001: De ez már mindent felülmúl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.