Az várhatóan nem fog kiderülni mennyi közpénz felhasználásával vágnak bele a kocsmabizniszbe a hétfői törvénymódosítás miatt. De legalább Tiborcz volt cége is kap megbízást – írja a Magyar Narancs.

A Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány (PADA) Úri utcai ingatlanában, a régi budai városháza épületében borozó, bormúzeum és étterem is lesz. Néhány méterrel odébb, a Lónyay–Hatvany villában pedig még egy étterem, plusz egy művészeti galéria is. A díszvilágításért az ELIOS Zrt. felel.

Az Magyar Nemzeti Bank alapítványa, a PADA 2014. decemberi közleménye szerint az alapítvány a régi budai városháza patinás épületében „Magyarországon egyedülálló, angol nyelvű, nemzetközi oktatóbázissal és hallgatói körrel rendelkező Doktori Iskolát kíván üzemeltetni 2016 szeptemberétől”.

Matolcsyék újragondolhatták a koncepciót, mert 

a Narancs által Budapest Főváros Kormányhivatalától kikért építési engedélyek és egyéb dokumentumok szerint a pincében és a földszinten borozó, bormúzeum, étterem és bemutatótermek nyílnak majd, az igazgatási és oktatási funkciók pedig az emeletre és a tetőtérbe száműzettek a tervek szerint. A jegybankelnök unortodox megoldások iránti hajlama eddig sem volt ismeretlen, a borozóval vegyített angol nyelvű doktori iskola azonban kétségtelenül újabb minőségi ugrás a munkásságában.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
MNB-orozó lesz a javából, Lévaiaszuval...igy is elég részeg
a bünbanda, legyen alkoholmérgezett... Jaaaaa, és a
világítás a legfontosabb, hogy a tiborcpistike kölök még
jobban el tudja adni milliárdokért a gagyi lámpáit...Remélem,
a " borozó " elé pár lámpavasat is állítanak !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@papa.49: Ugy biza', ahogy mondod! De még az is megeshet, hogy tanulmányt iratnak róla, melyben 20 oldalt eleve a professzor birkákról irt könyvéből vesznek át... nem lehet tudni ebben a nagy "tolongásban" -- hiszen minden napra jut még valami hasonló "cukiság"...:)))))
human
@eszegfu: Talán szemléletesebb, ha az ember átváltja munkaidőre. Mészáros Lőrincnek ÉVENTE közel 1 milliárd forint osztaléka van (a keresetén felül,a miből él). Egy melósnak 1000 évig kellene spórolnia, hogy összejöjjön ennyi. Ez ugye elég látványos. És mint tudjuk, csak úgy röpködnek a milliárdok a haveroknak. Ez gyakorlatilag ember életeket jelent.
eszegfu
@human: Elvileg, számszakilag tényleg igy jön ki... a melósnak talán még ennyi év sem lenne elég, hiszen a napi megélhetését a havi keresetéből kell megoldania, mig Mészáros -- legalábbis szerintem -- a fizetésén tul vesz fel ennyi osztalékot.
Desischado
Szép az élet, víg az élet! Legyen már piálda is, hadd igyanak ezek a derék fiúk a sikerükre, hogy milyen remekül lopják kifelé a közvagyont! Komolyan, még mindig van lejjebb? És meddig lesz még hülye a magyar nép, és tűri, hogy maholnap a szemét is kilopják?!
kukac50
Matolcsi árulja majd L Simon borát a borozóban.
Aljasság amit csinálnak a Magyar adófizetők pénzéből!
preparátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.