A 24.hu-n kedden jelent meg egy videó, amelyben a lap egyik munkatársa, Katz Dávid Orbán Ráhel, a miniszterelnök lányának terhességével viccelődött.

Nem szabad viccelődni Orbán Ráhellel – törölte a videót a 24.hu

A Fidesz-közeli Magyar Idők szerdán egy cikkben bírálta a videót, a 24.hu főszerkesztőjétől, Kustánczi Norberttől pedig azt kérdezték, nem lépte-e át szerinte a videó a jó ízlés határát, illetve etikus volt-e az újságíró eljárása.

Kustánczi szerdán délután közleményt adott ki, amelyben azt írta, "tiszteletben tartva az anyaságot, Orbán Ráheltől és az esetleges további érintettektől ezúton kérünk elnézést", a videót pedig eltávolították a 24.hu oldaláról. A főszerkesztő arra nem tért ki, hogy a videót készítő újságíróra nézve lesznek-e következményei az esetnek.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Azért szar lehet az olyan nőnek lenni, akin nincs semmi tisztelni való, semmi teljesítmény, semmi tekintélyt parancsoló, helyette apuka udvari médiáját kell ugrasztani, hogy tegyék helyre a pimaszkodó újságírókat.

Loptál volna kevesebbet, lettél volna tolvaj nő helyett simán csak nő, nem viccelődne veled senki. Sőt, G. Fodor talán még ki is verné rád, mint a szoci feleségekre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@evacica: 15:26 Nekem is pont az jutott eszembe,hogy ki a nyavalya ez az orbán sajátlábú récsöl?Azért,mert orbán lánya,nekem,és még néhánymillió embernek a világon semmit nem jelent.De ez is egy hír,mégha a kutyát se érdekli,akkor is.
csipetke
Azt meg nem is néztem,hogy ez egy két évvel ezelőtti cikk,de annyi baj legyen
iluminati
@verőce21: Ojan mintája van mint a gatyámnak
kulabombaafityiszre
@iluminati: Vigyázz,rá ne izguljon a gatyádra.
nezelodo
Mert a Magyar Idők sohasem követett el soha izléstelenséget. Ja mert olyanok a magyar idők, senki nem bánt senkit a dakota klán, nem osztja a polgáraít barátra (lakájra) és libsibolsi ellenségre. Vagy mégsem így van? Akkor kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok én is.
kolnidre
Miért csodákolznak ezen?Otthonról nem kapott nevelést,ha nincs a Soros apuka még késsel,villával sem tunda enni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.