A 24.hu-n kedden jelent meg egy videó, amelyben a lap egyik munkatársa, Katz Dávid Orbán Ráhel, a miniszterelnök lányának terhességével viccelődött.

Nem szabad viccelődni Orbán Ráhellel – törölte a videót a 24.hu

A Fidesz-közeli Magyar Idők szerdán egy cikkben bírálta a videót, a 24.hu főszerkesztőjétől, Kustánczi Norberttől pedig azt kérdezték, nem lépte-e át szerinte a videó a jó ízlés határát, illetve etikus volt-e az újságíró eljárása.

Kustánczi szerdán délután közleményt adott ki, amelyben azt írta, "tiszteletben tartva az anyaságot, Orbán Ráheltől és az esetleges további érintettektől ezúton kérünk elnézést", a videót pedig eltávolították a 24.hu oldaláról. A főszerkesztő arra nem tért ki, hogy a videót készítő újságíróra nézve lesznek-e következményei az esetnek.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Azért szar lehet az olyan nőnek lenni, akin nincs semmi tisztelni való, semmi teljesítmény, semmi tekintélyt parancsoló, helyette apuka udvari médiáját kell ugrasztani, hogy tegyék helyre a pimaszkodó újságírókat.

Loptál volna kevesebbet, lettél volna tolvaj nő helyett simán csak nő, nem viccelődne veled senki. Sőt, G. Fodor talán még ki is verné rád, mint a szoci feleségekre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
"A főszerkesztő arra nem tért ki, hogy a videót készítő újságíróra nézve lesznek-e következményei az esetnek."

Már rég az Andrássy út 60-s számú házba költözött, önként otthagyta a céget és hosszú ideig nem kívánkozik nyilvánosság elé lépni.
leszúrt rittberger
Azért szar lehet az olyan nőnek lenni, akin nincs semmi tisztelni való, semmi teljesítmény, semmi tekintélyt parancsoló, helyette apuka udvari médiáját kell ugrasztani, hogy tegyék helyre a pimaszkodó újságírókat.

Loptál volna kevesebbet, lettél volna tolvaj nő helyett simán csak nő, nem viccelődne veled senki. Sőt, G. Fodor talán még ki is verné rád, mint a szoci feleségekre.
soljanka
Amíg a kisasszony a mi lábunkon áll, ne finnyáskodjon.
sgyuri2003
A fidesz rajongók figyelmét felhívom annak a ténynek a feldolgozására, hogy G. Fodor ocsmányságát amit ez egész tábor védelmezett, ez ügyben senki nem kelt az elkövető védelmére. Sőt. Elítélünk minden ilyen és ehhez hasonló ízléstelenséget. Ezzel szemben G. Fodor a mai napig százmilliókkal kitömött miniszterelnöki tanácsadóként működik.
a 24.hu munkatársa valószínűleg elveszíti az állását (jogosan) G. Fodor pedig közpénzek százmillióit tömheti a zsebébe és ráadásul nekünk azt is el kell viselnünk , hogy ez a hitvány féreg ad ötleteket Orbánnak a különféle gazemberségek elkövetéséhez.
zöldszem
"Semmit sem ér az igazság és a harag hatalom nélkül”
leszúrt rittberger
@sgyuri2003: Csókolom, majd ha Ráchel visszatette a kasszába a saját lábait, utána lehet erkölcsi talapzatokról elmélkedni. A zsebtolvajtól sem két puszival köszönünk el, hanem utánaköpünk.

(És még mielőtt: senki nem a megszületendő gyerekét bántotta. Ráhelke meg közszereplő, ha terhes, ha nem - várandós, pardon, még mielőtt a terhes szón is valaki bepörög - tűrnie kell a kritikát, az ilyen otromba poénokat is, amik amúgy minden rendes fideszes családban megszokottak, lásd ahol félkokira veri a vak komondor az asszonyt, ott simán röpködhetnek a "na mivan, kitől van a gyerek" típusú béna poénok is. A riporter csak aklimatizálódott, ennyi történt.)
nyanya001
Kir érdekel, terhes e vagy sem !
Tartsa meg magának, ne hozza nyilvánosságra az állapotát !
Mi a szart celebeskedik ?
Jankó123
"Nem szabad viccelődni Orbán Ráhellel"

Miért? Neki szabad?
-Ő kezdte a viccelődést a saját lábon állással!
:-)))
Fradigege
Na, most gyerekek. Ez a kép mindent elárul. Tehát ők, mikor és hol magyarok? Rasi egy zsidó csaj. A Viktor pedig egy büszke vajda.
leszúrt rittberger
@Fradigege: Ez egy fontos komment volt :DDD Csak rajtad (és a nácikon kívül) mondjuk kit érdekel, vagy hogy jön ide, hogy ki milyen nemzetiségű?
bakegya
Talán jó szolgálatot tehetne saját lábon állásával a menekültek vendéglátásával-akkor másként ítélné meg a közvélemény.
Ez a familia azonban igen kártékony ...volt cselekedeteit tekintve a Magyar nemzetség,de még a velünk együtt élni nehezen akaródzó kisebbségek számlájára is.
papa.49
A kisnagys. kicsit nagyon finnyás lett, no nem baj fog ő még könyörögni is, le kéne szállni a magas lóról mert kurva nagyot lehet esni róla...
Cicamama55
Én a magam részéről Tóbiás feleségéhez hasonlóan elítélem és undorító dolognak tartom ezeket a szurkálásokat. Egy nőnek a gyermekvárás a legérzékenyebb időszaka, legyen az bármilyen nemzetiségű, vallású, párti hovatartozású. A gyermekvárása mindenkinek a legféltettebb, legbensőségesebb ügye. Ilyenkor a legembertelenebb tett szekálni őt?
Fradigege
@leszúrt rittberger: Ez azért fontos, mert a zsírdisznó igen csak szereti magát fényezni, hogy a nemzet, a magyarság, a kereszténység. De itt egyértelműen kirajzolódik, hogy a felmenők migránsok voltak. Megkapargatod a családfát és lesz nagy búbánat, döbbenet és önvizsgálat. Vigyázni kell ezzel a nagy magyarkodással, mert könnyen visszaüthet, ha megkapargatod a családfát. Az is mellettem szól, hogy reformátusok. És sok zsidó reformátusnak keresztelkedett ki. A nagy fidesz tábornak fagyna az arcára a mosoly, ha megtudnák az igazságot a vezírűl. És ez persze mindenkinél fennáll. Román, szlovák, cseh, etc. Az egész európa egy olvasztótégely már a Római idők óta. A Rubicon januári számából ez igazán kikövetkeztethető. Eltűntek a dákok, hunok, avarok, gepidák, vandálok, szarmaták, gótok,...folytathatnánk. Egyszóval nem igazán verném a mellemet a felcsúti vajdánk helyében. Arról nem is beszélve, hogy az első 3 gyerkőcnek héber neveket adtak. Aztán jött a liberálisból jobbra húzás '94-ben. Ezek nagyon beszédes jelek.
RonaGyuri
A helyzet az, hogy csak a legocsmányabb diktátorok nyomatják ilyen nyilvánosan a családjukat, az utóbbi időben erre csak a derék Csaucseszkú volt példa! =))
karma1
Mint Koltai Robert Illetekes Elvtarsa: "Mert mi ertjuk a trefat, elvtarsak, csak nem szeretjuk..."
De a kis gnom gfg egesz nyugodtan meghurcolgathatta Tobias feleseget es 13 eves kislanyat , ugy amugy "viccelodosen"...
papa.49
Rühelke ízelítőt kapott az igazi rámenős újságírásból hát egyből ,,védeni,, kell, érdekes))))))))))
Toby
Ugyan már...mimózáskodik a dörzspapír...
dr. prédikátor
Oszt mé nem szabad viccölődni a kis rühölkével?mer mögsértödik???Hát akkó úgy kö neki!!!
cs.n.
Az a videó egy szar volt, ide is beküldték:
propeller.hu/itthon/3196721-egy-esten-at-kergettuk-orban-rahelt
Fél percig se néztem, annyira erőltetett vacak volt, Orbán család ide vagy oda. Kb. Reflektor vagy Aktív celebmagazin "színvonal".
preparátor
Aki képes lesz hasonlóan "tréfálkozni" a saját feleségével, vagy lányával, az jártathatja a száját a nagy szabadságról. Egyébként gusztustalan moslék volt az egész és primitív!
Desischado
Érdekes, mikor Tóbiás feleségével és a kislányával ment a durvulás, az nem volt baj? Bezzeg ezt a kis rüfkét védeni kell?! Ki nem sz@rja le, hogy mi van vele?! Magának köszönheti, hogy rengetegen utálják! Van miért!
preparátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Eriksson
Ízléstelenek vagytok. Nem kicsit. Nagyon.
RonaGyuri
@preparátor: a modellkedésnek objektív akadályai voltak, ami pedig a magamutogatást illeti, nos arról órákat lehetne beszélni! =))
Egyébként Rába sem volt pornó-modell!
silber13
@RonaGyuri: Hagyjad, enek az izének ezt adták ki parancsba, hát most gürizik a léért! Mellesleg a stílus maga az ember!
preparátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
preparátor
@silber13: Látom, hogy a stílus maga az ember!
silber13
@preparátor: Esetleg, ha valami hasznos munkát végeznél, ahelyett, hogy itt nyüszítesz, menten jobban járna az ország!
Kutyuska
@leszúrt rittberger: amíg a fideszes csávók a parlamentben az ellenzék nő tagjának baby dollt javasolnak, ahol lábon járó petri csészének nézik a nőket, addig a saját lábán álló leányka maradjon csöndben. Inkább vitassa meg apukájával, hogy ezekről mit gondol.
adrenalink
@preparátor: 08:49-re Jobb híján te is ezekre a fotókra verted ki?!:-)
silber13
@preparátor: 08:50-re: Látom, észérvek híján már a plagizálásra fanyalodtál! Mondjuk az észérvek hiányán az esetedben nem csodálkozom!
eszegfu
@preparátor: A "mindent megmutatott" fotók valóban aktfotók, a Playboy magazinban jelentek meg, melyek kimondottan erotikusak és izlésesek...itt a meztelen testen van a hangsuly. A pornó fotó nem kizárólag a meztelen testet ábrázolja, az szinte itt lényegtelen, hanem a nemi aktust és a nemiszervek bemutatását. "Csak" ennyi a különbség!
varrólány
Kérem szépen verseny van ki írja a legízléstelenebb legalpáribb szavakat , és ez már nem a vicc kategória!
evacica
Nem kéne ilyen finnyásnak lenni, ha a leányzó szerényen és visszafogottan viselkedne kutya se foglalkozna vele, mint ahogy a többi miniszter elnök gyerekével sem foglalkoztak! Ráhel nem eset messze apuci fájától a szerénység és a visszafogottság nem az ő műfajuk!
human
@eszegfu: Ennek @preparátor: -nak a Dávid szobor is pornó. Hogy Ádám és Éva meg meztelenek voltak a paradicsomban az maga a fertő.
eszegfu
@human: De tudok "közelebbit" is példának... dr Szabó Tünde (uszó volt), aki jelenleg a sportügyekért felelős államtitkár, aki szintén szerepelt a Playboy-ban... és akkor ez is pornó a javából!:))
bakegya
@Cicamama55: akkor sem ha ez a nő a te és minden másik embertársaunk felzárkózási milliárdjait bitorolta el alattomos,erőszakos módon-fényetetéssel fűszerezett pompával.
A KÁRPÓTLÁS GONDOLOM TUDOD MIRE KELLETT AZ ORBÁN NAGYPAPINAK ÉS ENNEK A NŐNMEK AZ ANYJÁNAK IS A SZÁMTALAN FIDESS-KDNP PEREPUTTYAL ÉS HAVEROKKAL EGYÜTT-FIATAL GAZDÁK...NUKU REPRIVATIZÁCIÓ,VAN BELŐLE FOCIARÉNA ÉS MILLIÁRDOS VAGYONOK AZ ORBÁN CSALÁDHOZ LOJÁLIS SEGGNYALONCOKNÁL.A FÖLD LEGYEN A GAZDÁKÉ-.hangoztatta nemrég a gazember-vitték az itthonmaradt és külhonba menekültek JOGOS JUSSÁT ezek a nem éppen fehéremberek-úgy értem BŰNÖZŐK-mert ugye mindenki még nem húzott el a hegyek nélküli medencéből...DE ugye ide ne jöjjön senki fia-lánya,mert veszélyben a lopott kastély-kultúra!
nezelodo
Ne is viccelődjenek vele, ő se viccelt amikor mind a száz lábával a mi lábunkra állt, és még büszke is rá!
papa.49
Vannak itt olyanok akik szintén mutogatnának ha lenne mit, DE NINCS NEKIK)))))))))))
human
@nezelodo: - Te Józsi. Ezt a kést te most direkt döfted a hátamba?
- Igen.
- Akkor jó, mert viccnek nagyon rossz lett volna.
Lepényleső
Én ugyan a videót nem ismerem,ahogy azt sem,amikor az említett család az országgal etikus
módon bánt volna.
Gyuri Géderről
Az anyaság nem vicc! De az sem vicc, hogy a családi pereputty tolvajlásával lett azzá ami, és még járatja a lepénylesőjét.
human
@Gyuri Géderről: Ők a lopást már természetesnek veszik. Pontosabban annyira torz a világképük, hogy azt hiszik a gazdasági versenybe belefér, hogy apuka tud egy milliárdos üzletet és ők erre alapítanak egy céget, ami megkapja a munkát. Ha elmondanánk nekik, hogy ez a valóságban úgy működik, hogy egy cég éveken keresztül építi magát és ha már elég profi akkor elnyerhet versenypályázattal állami megrendeléseket, na Ráhelke meg ezt nem értén, hogy ez miért is lenne így. A valóságtól teljesen elrugaszkodott az egész család, az egész maffia. Aztán csodálkoznak hogy akik a valóságban élnek bírálják őket, esetleg lázadnak ellenük.
satan
királylány, de ha apuci nem lesz király akkor irány ...
bencemacska
Előrebocsájtom, nem láttam a kérdéses videót, és nem is értek egyet egy várandós nő cikizésével!
DE: - Nem olvastam sehol egy árva szót sehol arról, hogy OV rendreutasította volna a magán internetes portálján a magán internetes újságja (888.) által Tóbiás felesége és lánya ellen elkövetett becsületsértést!!!
- Nem olvastam sehol Lévai Anikó állásfoglalását - akinek legalább válóperes ügyvédként - tisztában kell lenni az elkövetett szemétséggel!!!
- Nem hallottam (olvastam) a szerző bocsánatkérését! (A nagy g megszólalása csak ...)
Nem folytatom, pedig lenne még mit!
Akkor mit vár el ez a lábamon álló lófejű tőlem??? Senki nem várhat el több megbecsülést magának, mint amit ő ad a környezetének!!!
preparátor
Ismét csúsztatás és hazudozás! Nem kell trágárkodni, ami nem a viccelődés kategória!
Orbán lánya nem pucsító pornó modell, hogy élcelődjenek rajta. Arra megvannak mások! Mint tudjuk, ki is derült a foglalkozást űzők személyazonossága!
Hari
A kérdés meglehetősen összetett. Elöljáróban, véleményem szerint gúnyolni, megalázni senkit nem szabad, nemre, korra, vallásra, fajra, stb. tekintet nélkül. Ami a kozszereplők, felső állami vezetők hozzátartozóit illeti, egyrészt inteligencia kérdése, másrészt itt is kettőn áll a vásár. Inteligencia: ha a közszereplő nem parádézik a hozzátartozójával. Ráhelka nagyon fel bosszantotta a közvéleményt azzal az ominózus bejegyzésével, melyben a saját lábon állás(uka)t bizonygatja, (miután a saját lábhoz, sajátos körülmények véletlen egybeesésével jutottak, mert nagyon nehéz elhinni, hogy a mai Magyarországon egy huszonéves vállalkozó milliárdos üzletekre/vagyonra tegyen szert. Ez még Bill Gates- ek sem sikerült), és megtetézve a Kennedy-től lopott "hazafiaskodásával" -amin az sem enyhít, hogy igen nagy valószínűséggel nem saját kútfőből fakadt. Összegezve, ha szerényebben viselkedik, nem vonja magára a "figyelmet", és most nincs miről beszélni. Ehhez is intelligencia kell !
mariaberta
@Hari: Intelligencia? Azt sem tudja mi fán terem! Mert hát az intelligencia veleszületett tulajdonság,azt tanulni nem lehet! Neki honnan lenne ilyenje?
Hari
@mariaberta:van igazság abban, hogy az intelligencia alapvetően veleszületett tulajdonság. De nagy mértékben a környezet, -elsősorban a családi- hozzájárulhat annak felszínre hozásához, ugyanúgy a torzításához is.
verőce21
Jó nyakkendője van Orbánnak, nekem is kell olyan.
csipetke
@evacica: 15:26 Nekem is pont az jutott eszembe,hogy ki a nyavalya ez az orbán sajátlábú récsöl?Azért,mert orbán lánya,nekem,és még néhánymillió embernek a világon semmit nem jelent.De ez is egy hír,mégha a kutyát se érdekli,akkor is.
csipetke
Azt meg nem is néztem,hogy ez egy két évvel ezelőtti cikk,de annyi baj legyen
iluminati
@verőce21: Ojan mintája van mint a gatyámnak
kulabombaafityiszre
@iluminati: Vigyázz,rá ne izguljon a gatyádra.
nezelodo
Mert a Magyar Idők sohasem követett el soha izléstelenséget. Ja mert olyanok a magyar idők, senki nem bánt senkit a dakota klán, nem osztja a polgáraít barátra (lakájra) és libsibolsi ellenségre. Vagy mégsem így van? Akkor kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok én is.
kolnidre
Miért csodákolznak ezen?Otthonról nem kapott nevelést,ha nincs a Soros apuka még késsel,villával sem tunda enni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.