A Fidesz EP képviselője, Deutsch Tamás belelendült a karaktergyilkosságba rendesen, ismét egy Facebook poszttal szállt bele a Teleki Blanka Gimnázium igazgatójába, Pukli Istvánba. Korábban arról írt Deutsch, hogy az egész oktatási mozgalomban az iskolaigazgató a szimbolikus vezető, mert MSZP, Zuschlag, a nagyapja ÁVO-s volt, a testvére meg bűnöző. Itt a folytatás:

"A Pukli úgy jó, ahogy van.

Civilnek füllenti magát, pedig pártember – naná, évtizedek óta ez a divat a baloldalon (az persze érdekes kérdés, hogy azért csinálják-e, mert gyárilag hazudnak, vagy tudatalatt maguk is szégyellik a dolgot).

"Megdöbbentő őszinteséggel" ávós nagypapázik, meg börtöntöltelék testvérezik – természetesen senki nem tehet a felmenőiről (az persze annyira eredeti volna, ha végre már nem egy ávós dinasztiából jönne a pillanatnyi szoci hőzöngő).

Alig három éve még teljesen rendben volt az "orbáni oktatási rendszer", amikor megfelelő képesítés nélkül és nulla támogató szavazattal akart iskolaigazgató lenni és tanár, diák, szülő, balett-táncos és kőfaragó tiltakozott és tüntetett ellene – persze attól mert oktatási intézmény igazgatója az ember, lehet még fontoskodó köpönyegforgató (Pukli eposzi jelzője lett a "lázadás arca" bullshit, azt pedig tudjuk, hogy az arc a lélek tükre).

Szóval, hajrá, Pukli!

Ennyi."

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Mondja mindezt egy drogos :) Hát gratula!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Valami nagy baj lehet a fidesznél, hogy ennyire lementek alpáriba. (888, Magyar Idők)
preparátor
Említsük meg, hogy Tomi most tényszerű volt! Leírta azt, ami van. Cusi meg még rátett egy lapáttal. Na, ez a "hitelesség"!
herczeg0210
Hát senki nincs a fIDESZ-ben aki helyre teszi ezt a cigányt???
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
panellproli
Na végre már mondott valami okosat is, mármint hogy az arc a lélek tükre. Nem tudom szokott e tükörbe nézni, mert ami az ő pofájáról tükröződik, attól egy gyerek félelmében bepisil.Legalább retusáltatná a képet, hogy a putri nyomát eltüntesse

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.