Egy szakiskola tanára az a férfi, aki egy hete hajnalban lakásába csábított, megvert, majd megerőszakolt egy 82 éves asszonyt Miskolcon – számolt be az RTL Klub Híradója.

Az idős nőt hálóingben, mezítláb a ház előtti négysávos útra vitte, ahol a felezővonalon hagyta. Az eset több mint egy hete történt, a férfi azóta előzetes letartóztatásban van. Mára kiderült, a többdiplomás férfi egy szakiskolában tanít. Az iskolában nagyon elégedettek voltak a munkájával.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Jaj, már úgy megijedtem, hogy egy politikus! De nem, ők nem erőszakoskodnak. Soha!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
sosem lehet nyugodt egy nő...ha kanos(többdiplomás) pasival találkozik, ez lehet a vége, ...

...csak azt a négysávos utat nem értem...pont oda, pont úgy...
Nil
VAn nekünk épp elég erőszakoskodónk- a migránsok elvennék a lehetőséget tőlük :-( - ezért nem akarja a fidesz hogy jöjjenek
karma1
@wagabund: Egy masik hsz-ben kifejtettem: ez nem volt veletlen... Meg hogyha az egeszet elkezdenek megkapargatni, sztem nagyon sok minden kiderulhetne,... Es hat az ujsutetu RTL hozta le a hirt, hogy "szakiskolai tanar"... Fontos volt, hogy ezt JELEN idoben tudassak a nepekkel, na meg azt, hogy ez a "tanar" olyan szadista volt, hogy egy "negysavos felezovonalara" tette ki a nenit... Ha igy nezzuk a hirt, akkor ez azt jelenti, hogy MINDEN tanar latens gyilkos...

Ja hat, igy megyen ez mostanaban a habony-finkelstein muveknel...
Equilibrium
"Kétféle ember megy tanárnak. Az egyik utálja a gyerekeket, a másik túlságosan is szereti a gyerekeket." Ezt hallottam egy tanártól. Speciel ő utálja őket..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.