A közmédia szerint teljesen rendben van az, hogy úgy vágták meg Pukli István nyilatkozatát a híradóban, hogy azzal teljesen más értelmet nyert az, amit valójában mondott – írja a 444.hu.

Egy tízperces nyilatkozattal indult az egész, ami egyszer egészben lement a közmédiában, de utána már a híradóban megvágva és egy másik nyilatkozattal kiegészítve ment le:

„Ez egész egyszerűen nem igaz, nem indítottam el semmiféle lavinát, azzal indult el a lavina, hogy egy információt belebegtettek, és egy börtöntölteléket szakértőként meghallgattak, aki 6 évig ült börtönben, ráadásul aki a holokauszt áldozatairól mondott eléggé illetlen szavakat annak idején, és az ő szavára adnak, innentől kezdve nem hiszem, hogy bármilyen módon is én indítottam volna el ezt a lavinát.”” -utalva arra, hogy a TV2-ben Zuschlag Jánossal próbálták összemosni, és ő csak ezután beszélt a Klubrádióban arról, hogy nagyapja ávós volt, testvére pedig drogügyek miatt van börtönben, hogy ezeket a családi ügyeket ne a kormánypárti sajtó hozza elő.

A hírműsorban azonban csak annyit idéztek a válaszból, hogy nem ő indította a lavinát, utána pedig bevágták a rokonaira vonatkozó klubrádiós nyilatkozatát. A kettő együtt már azt mutatta, hogy Pukli hazudik, holott csak manipulatív módon megvágták a nyilatkozatát.

A Magyar Nemzet rákérdezett az MTVA-nál, hogy hírhamisítás volt-e az M1 anyaga. Az MTVA válaszában közölte, visszautasítják a hamisítás vádját; mindenben a vonatkozó médiaetikai elveknek megfelelően járt el a szerkesztőjük, a releváns részeket vágta be a hanganyagból. „Ez bevett a magyar és a nemzetközi médiavilágban egyaránt”.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
@JAJMÁR: Ilyenkor mindig azzal jönnek minden fórumon, hogy bezzeg Gyurcsány meg a Pártkelte az jobb volt, mi? Egy műsort próbálnak egy egész propagandagépezettel összehasonlítani, nonszensz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Asszem, ez volt az egyik ok, amiert kinnmaradtam itt, ahol elek... Nem vartam meg, amig a hazugsag kotelezo lesz, es ez lesz a mindennapok alapveto igazsaga...

Ha en mondok valamit, akkor az ugy van jol, minden szava, betuje ott es akkor azt jelenti, amit mondani akartam azzal a szoveggel.

Minden mas ferdites, kiragadas, sorrend megvaltoztatas MANIPULACIO, ami azt jelenti, hogy ahogy a hireket manipulaljak, ugyanugy manipulaljak az embereket, mint marionettes a babokat...

Koszonom, a hazugsagot tartsak meg maguknak, en utalom az ilyen sejthalmazokat...
coni
Ez az a csatorna amelyik keveri Kairót és Köln-t (az időpontokkal együtt). Ez csak náluk "bevett szokás".
bakegya
A miheztartás nagyon hasznos LEHET...kis balázs-mondja -KEZDÜNK-aztán -meszes bogi,...bogi itt vagy???...és mondja mondja mint a meszes,levegőt se vesz...ugye,ugye megint jönnek és jönnek a migránsok...ugye,ugye sokan vannak...???-az időjárásjelentés is politikai értékkovácsolt formátumba öntött,HOL-OTT MINDENK TUDHASSA,NEM CIGÁNYGYEREKEK POTYOGNAK AZ ÉGBŐL,naponta 77-szer. A MENTÁLHIGÉNÉ MINDEN SZINTJÉT NÉLKÜLÖZI AZ M1,arra kíváncsi vagyok meddig bírja még ez a birka fiatakokból A MAGYAROK NEMZETI LÓFASZÁBÓL ÖSSZEGYÚRT TÁRSAVSÁG.DDD
Lepényleső
Én azt mondom; bevehetnének egyebet is,a szokásaik közé.
Fradigege
A lavinát a Hermann Ottó gimnázium indította, Miskolcról. Novemberben szóltak. Nem történt semmi. Borították a bilit. Pukli István emellé állt. Van baltám. Lámpavas megoldható.
Desischado
Kötelező nekik hazudni, ezért vannak kitalálva! Aki hülye, az be is veszi! Megy a hazugságcunami, Puklit pontosan azért akarják karakter gyilkolni, mert ki mert állni a pedagógus tüntetésen! Ez a cél, akik változást mernek akarni, azokat ki kell nyírni! A jó c...va édes...nyátok! Egyébként meg ki az a hülye a birkákon kívül, aki ezt a szennyadót nézi?! Én biztosan nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.